27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Kırmızıgül’ün Mucize’si

Dört filmle yaklaşık on milyon sinemaseveri salonlara toplamayı başaran sanatçı, yeni filmi ‘Mucize’nin cast çalışmalarına başladı.

Magazin Servisi30 Temmuz 2013 Salı 07:00 - Güncelleme:
Kırmızıgül’ün Mucize’si

MAHSUN 4. FİLMİNE BAŞLADI

Yönetmenliğini yaptığı ‘Beyaz Melek’, ‘Güneşi Gördüm’ ve ‘New York’ta Beş Minare’ filmleriyle 10 milyona yakın gişe yaparak, sinema sektöründe kendine sağlam bir yer edinen Mahsun Kırmızıgül, yeni filminin hazırlıklarına başladı. Yeni filminin senaryo yazımını tamamlayan Kırmızıgül, filmin yönetmen koltuğunda da oturacak. Yeni filminin adını ‘Mucize’ olarak belirleyen yönetmen, filmin için uygun isimler üzerinde çalışıyor.

Eylül ayında ‘motor’ diyecek

Boyut Film / Murat Tokat’ın yapımcılığında eylül ayında setini başlatacak olan Mahsun Kırmızıgül, Türkiye’nin farklı bölgelerinde çekimlerini tamamlayacak. Yurt dışı çekimi bulunmayan yeni filmi için çok titiz bir hazırlık süreci geçiren Kırmızıgül “Bu filmin hikayesini yaşanmış bir olaydan esinlenerek yazdım” dedi. Filmin konusu hakkında ayrıntılı bilgi vermekten kaçınan Mahsun Kımızıgül, filmin dokunaklı hikayesinin hem yüreklere işleyeceğini hem de umut vereceğini söyledi.