25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Komşu iki diziyi havada kaptı

‘Kara Para Aşk’ ile ‘Kurt Seyit ve Şura’ yayınlanmadan Yunanistan’a satıldı. Yayın hakları Victory TV tarafından alınan diziler, mart ayında başlayacak.

21 Şubat 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Komşu iki diziyi havada kaptı

AY Yapım’ın mart ayında yayınlanacak olan iki yeni dizisi ‘Kara Para Aşk’  ile ‘Kurt Seyit ve Şura’ başlamadan Ortadoğu’nun MBC kanalına satılmıştı. Bu iki iddialı dizi şimdi de Yunanistan’a satıldı. Yayın hakları Victory TV tarafından satın alınan diziler farklı konularıyla dikkat çekiyor. Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in paylaştığı ‘Kara Para Aşk’ Atv’de yayınlanacak. Dizi Engin Akyürek’in canlandırdığı, Van Organize Suçlar Şubesi Komiseri Ömer ile Tuba Büyüküstün’ün oynadığı varlıklı bir ailenin Roma’da yaşayan başarılı tasarımcı kızı Elif’in acı bir cinayetle kesişen yollarını konu ediniyor.

Karpatlar’dan Pera’ya aşk

Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde oynadığı dizi ‘Kurt Seyit ve Şura’ ise saltanat günlerinden Karpatlar cephesine, isyan kıpırtılarından ihtilalin yangınına, Aluşta’dan işgal altındaki İstanbul’a, 1920’lerin Pera’sına kadar uzanan macera dolu yolculukları bir anlamda aşkın da yolculuğu olacak.