26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Lady Gaga ile uçtular

Çılgınlıklarıyla ünlü şarkıcı Lady Gaga dün akşam İstanbul’u salladı. Lady Gaga konsere, saatler önce konser alanına gelen hayranlarını Türkçe “İstanbul, sizi seviyorum” diyerek selamladı.

17 Eylül 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Lady Gaga ile uçtular

ÜNLÜ şarkıcı Lady Gaga, İTÜ Stadyumu’nda hayranlarıyla buluştu. “Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball” turnesi kapsamında 21 tır ve 144 kişilik ekibiyle İstanbul’a gelen ünlü şarkıcı, sevilen şarkılarını seslendirdi. 21.00’de başlayan konser için öğle saatlerinden itibaren Lady Gaga hayranları uzun kuyruklar oluştururken, stadyum tamamen doldu.

İstanbul’a şarkı yazacak

Konsere, Şevket Süha Tezel, Özkan Uğur, Ferhat Göçer, Ömür Gedik, Defne Samyeli ve Burcu Güneş gibi ünlüler de yoğun ilgi gösterdi.

Lady Gaga, gecikmesiz başladığı konserde hayranlarını Türkçe, “İstanbul sizi seviyorum” sözleriyle selamladı. 30 saniyede kıyafetlerini değiştirerek şarkı söylemeye devam eden Lady Gaga, konser sırasında 10 kez kıyafet değiştirdi. Şarkıcı, giydiği renkli elbiseler için 14 gardırop kıyafeti ile yolculuk yapıyor.  Konser öncesi Twitter hesabından İstanbul trafiğinin fotoğrafını paylaşan Gaga, önceki gün de Instagram üzerinden otelden bazı fotoğraflar paylaşıp, İstanbul’da şarkı sözleri yazacağının müjdesini verdi. Turnenin Avrupa ayağının ilk konseri için 21 tır ile İstanbul’a gelen Lady Gaga’ya 14 dansçı ve 5 grup üyesi eşlik etti. Şarkıcı,68 şehirde 78 performans sergileyecek.