16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Nejat İşler'in fotoğrafındaki detay dikkat çekti!

Bodrum’da hastaneye kaldırıldıktan sonra 22 Ocak’ta İstanbul’a sevk edilen ünlü oyuncu Nejat İşler,taburcu olmasının ardından ilk fotoğrafını paylaştı. İşler'in çektiği fotoğrafta sağ elini göstermemesi dikkat çekti.

23 Nisan 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Nejat İşler'in fotoğrafındaki detay dikkat çekti!
Yaklaşık 3 aydan bu yana hastanede tedavi gören Nejat İşler, taburcu oldu. Nejat İşler taburcu olduktan sonra zafer işareti yaptığı fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

AYAKTA TEDAVİ DEVAM EDECEK

Ünlü oyuncunun tedavi gördüğü Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi ise yaptığı açıklamada " 8 Şubat 2014 tarihinde başka bir hastaneden Yoğun Bakım Ünitemize transfer olan Nejat İşler, sağlık durumundaki olumlu gelişmelerin ardından ayaktan kontrol ve tedavilerine devam etmek üzere hastanemizden taburcu olmuştur." dedi.

Hastaneden çıkar çıkmaz Twitter sayfasından bir fotoğrafını paylaşan Nejat İşler, 'Selamlar, sevgiler' notunu düştü.

PARMAKLARINDAKİ MORARMALAR DİKKAT ÇEKTİ

Geçtiğimiz haftalarda, yaşanan bir komplikasyon nedeniyle parmaklarının kesilebileceğine dair haberler çıkan Nejat İşler'in çektiği fotoğrafta sağ elini göstermemesi dikkat çekti.

Kortizon tedavisi nedeniyle vücudu şiş olan Nejat İşler’in kesilmesi gündeme gelen parmakları morarmış görünüyordu. Nejat İşler yakınlarına parmaklarının kesilmeyeceğini, tehlikeyi atlattığını, kendisini yeniden doğmuş gibi hissettiğini söyledi.

Septik şok nedeniyle emboli atımı olduğundan Nejat İşler'in parmakları morardı. Ancak oyuncu tedavinin sona ermesinin ardından eski sağlığına tamamen kavuşacak.

TÜZÜNATAÇ'LA BULUŞTU

Ardından Cihangir’in yolunu tutan Nejat İşler, eski sevgilisi Berrak Tüzünataç ve arkadaşlarıyla buluştu. Oldukça keyifli olduğu görülen İşler’in sadece kahve ve su içtiği görüldü.