23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Nur Bozar'ı ayrılma nedeni nişanlısı mı? Şimdi ne yapıyor?

Bu Tarz Benim yarışmasından ayrınlan ve hala sosyal medya magazinde konuşulan kişi olan Nur Bozar ile ilgili bir iddia daha ortaya atıldı. Nişanlı olduğu bilinen Bozar'ın ayrılma nedeni olarak nişanlısı gösterildi.

28 Kasım 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Nur Bozar'ı ayrılma nedeni nişanlısı mı? Şimdi ne yapıyor?
 
 
Nur Bozar hakkında iddialar bitmek tükenmek bilmiyor. Yarışmanın en güçlü ve favori isimlerinden olan Nur Bozar tarışmayı bilerek bırakmış ve günlerce medya da konuşulmuştu.
 
İlk önce TV8 kanalında sunuculuk yapacağı iddia edilen güzelin sonra bir reklam yüzü olmak için ayrıldığı iddia edildi. Son iddia ise özel yaşantısı ile ilgili olduç. Nur'un arışma sonrasında nişanlısı ile sık sık vakit geçirdiği iddia edilirken akıllara  Nur, "acaba yarışmadan evlenmek için mi ayrıldı" sorusunu gündeme getirdi.
 
Yarışma sonrasında nişanlısı ile vakit geçiren Nur Bozar'ın şimdi ne yaptığını merak edenler için se bir haberimiz var. Nur'un kendisine gelen projeleri de değerlendirmeye aldığı gelen haberler arasında.
 
Yarışmada giydiği, saçı, makyajı, dansı ve yarışmadaki duruşu fenomen olan Bozar, zamanını nişanlısı ile dinlenmeye ve yeni projeler için düşünmeye ayırdı.