26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

''Onno Tunç'u hala rüyamda görüyorum''

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Avustralya'nın Melbourne kentinde konser verdi. Aksu, 17 yıl önce hayatını kaybeden müzisyen ve besteci Onno Tunç'u hala unutamadığını belirterek, 'Hala her gece, iki gece görmesem üçüncü gece rüyamda' dedi.

AA18 Nisan 2013 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
''Onno Tunç'u hala rüyamda görüyorum''

Aksu, Melbourne'daki konsere ünlü piyanist ve besteci Fahir Atakoğlu'nun eşliğinde çıktı. Salonu dolduran hayranlarına zaman zaman sahneden seslenen Aksu, "Çok saf bir algı yolu ile sadece şarkılarla aramızda 38 yıldır acayip bir ilişki
kurulmuş, ben size müthiş bir şükran ve minnetle doluyum" dedi.Sevilen şarkılarını seslendirirken Avustralyalı Türk hayranlarının eşlik ettiği Aksu'nun konseri yaklaşık 3 saat sürdü. Aksu, iki bölümden oluşan konserde hayranlarına, mutlu oldukları zamanların ve sevdiklerinin kıymeti bilmelerini tavsiye etti. Ünlü sanatçı, "Aradan 17 yıl geçti Onno'yu kaybedeli. Hala her gece, iki gece görmesem üçüncü gece rüyamda. Daha yeni anladım; onun için söylüyorum, elinizdeyken (sevdiklerinizin) kıymetini bilin, insan dünyaya bir kez geliyor" dedi.Avustralyalı Türkler, konserin bitiminde sanatçıyı uzun süre alkışlarken, hayranlarından Ezgi Kaya duygularını, "Buradaki ünlüler gibi değil, gerçek bir Türk ünlü, içi sımsıcak sevecen, sarılası var insanın" şeklinde ifade etti. Sezen Aksu'nun şarkıları ile büyüdüğünü dile getiren Tijen Kor, "İlk defa izledim, çok güzel çok mutluyum" derken; Hikmet Kaya, "Konser hayalimdi, rüyalarımdı sonunda gerçek oldu" ifadelerini kullandı.