24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

'Polat Alemdar'dan '12.12.12' sürprizi

Ekranların efsane dizilerinden Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar karakterine can veren Necati Şaşmaz'dan sürpriz evlilik kararı çıktı.

12 Aralık 2012 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
'Polat Alemdar'dan '12.12.12' sürprizi
Ekranların uzun soluklu, dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu’nun Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz (41), 2009 yılında hayatını kaybeden senarist, yazar Ömer Lütfi Mete’nin yeğeni Nagehan Kaşıkçı (20) ile nikâh masasına oturdu. Evlilik için 12/12/12 tarihini seçen Şaşmaz ve Kaşıkçı, nikâhın ardından İstanbul Ataşehir’deki Wood Cafe’de küçük bir davet verdi. Vadi ekibinin siyah takım elbiselerle katıldığı nikâhta, Fatih Hilmi Hacıosmanoğlu ve Pana Film’in senaryo yazarlarından Cüneyt Aysal şahitlik yaptı. Şaşmaz, nikâhı kıyan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara’nın sorusuna ‘evet’ demeden önce besmele çekti. Nikâhtan sonra mutluluğunu yakınlarıyla paylaşan Şaşmaz, annesinin elini 3 defa öptü. Düğünün ilk karelerini kendi sitesi yazete.com’da veren Şaşmaz’ın evlilik haberi Twitter’da en çok konuşulanlar arasına girdi. Çiftin balayına Maldivler’e gideceği ve dönüşte Beylerbeyi’nde oturacağı iddia edildi.

ÖMER LÜTFİ METE'NİN YEĞENİ

Ömer Lütfi Mete, Kurtlar Vadisi dizisinin ilk sezonlarında yapımcılık yapmış ve senaryosuna katkıda bulunmuştu. Derin devlet ve çeteler konusunda kitapları ve araştırmaları bulunan Ömer Lütfi Mete, Kurtlar Vadisi'nin babası olarak biliniyordu. Mete ailesi ile Şaşmaz kardeşler arasındaki dostluk Necati Şaşmaz ve Nagehan Kaşıkçı arasındaki nikahla taçlandırılmış oldu.

NECATİ ŞAŞMAZ ÖNCE BESMELE ÇEKTİ

Vadi ekibinin siyah takım elbiselerle katıldığı nikah töreninde Necati Şaşmaz, nikahı kıyan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın sorusuna 'EVET' demeden önce Besmele çekti. Nikahtan sonra mutluluğunu yakınlarıyla paylaşan Şaşmaz, annesinin elini 3 defa öptü.