25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Şili televizyonu Binbir Gece için İstanbul'da

ŞİLİ'de rating rekorları kıran 'Binbir Gece' dizini yayınlayan Mega TV'den bir gazeteci ekibi İstanbul'a dizi oyuncuları ile röportaj için geldi.

DHA23 Nisan 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Şili televizyonu Binbir Gece için İstanbul'da
Ülkelerine döndükten sonra katıldıkları programda konuşan gazeteciler Türk yıldızların kendilerine yeterli ilgi göstermediği belirterek, programda diziden çok İstanbul tanıtımı çektiklerini söyledi.
Latin Amerika ülkelerinden Şili'de gösterilmeye başlanan ve ülkede büyük ilgi gören 'Binbir Gece' dizisi için İstanbul'a giden Şilili gazeteciler, amaçlarının dizinin başrol oyuncuları ile röportaj yapmak olduğunu söyledi. Gazeteciler, dizide 'Onur' karakterini canlandıran Halit Ergenç ile kısa bir söyleşi yapmalarına rağmen 'Şehrazat'ı canlandıran Bergüzer Korel'in yanına bile yaklaşamadıklarını iddia etti.
Şilili gazeteciler "Onur', bize çok sıcak davrandı ancak sözleşme gereği gazetecilere fazla açıklama yapması yasaklandı. Ancak, Şehrazat için aynı sözleri edemeyiz, bizi kabul bile etmedi" diye konuştu.


Şili halkının bu Türk aktörleri yakından tanıma fırsatını kaçırdıklarını ileri süren programın yapımcısı Carolina, "Onur'u ancak bir sebze meyve pazarında bulabildim, bize son derece dürüst davrandı. Şili gibi uzak bir ülkeden gelmemize şaşırdı, konuşmak istiyordu ancak yapamadı" dedi. Şili televizyon ekibinin 'Binbir Gece' dizisini tanıtma yerine bol bol İstanbul'un güzelliklerini çektiği vurgulandı.


Şili'de geçen ay televizyonda gösterilen 'Binbir Gece' dizisi son olarak Prime Time'da yüzde 27.1 lik seyirci kitlesine ulaşmış ve medya tarafından son yılların en fazla ilgi çeken dizisi olarak tanıtıldı.