19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe ölümden döndü!

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe zehirlendi.

30 Eylül 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe ölümden döndü!
Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Twitter hesabından pekmezsen zehirlendiğini açıkladı. Tilbe, köylülerden satın aldığı pekmezi suya karıştırıp içtikten sonra fenalaştı...
 
Köylülerden satın aldığı pekmezi suya karıştırıp içtikten sonra fenalaştığını Twitter'da anlatan Tilbe, “Bugün az daha dünya değiştiriyordum. Pekmez yedim, fenalaştım. Pekmez zehirler mi? Anlamadım” yazdı. Bir takipçisi suyla karışırsa enzimlerin aktif hale gelmesi nedeniyle pekmezin bozulacağını yazınca Tilbe, “Evet suya karıştırıp içtim” cevabını verdi.
 
Yıldız Tilbe kimdir?
 
Yıldız Tilbe 16 Temmuz 1966 Tarihinde İzmir'de doğdu. Özellikle Doğu Anadolu Bölgesi tınılarını kullandığı içli şarkılarıyla Türkiye'nin en başarılı şarkıcılarından biri olmuştur. 1991'de bir gece kulübünde çalışırken Sezen Aksu ile tanışması kariyeri için bir dönüm noktası oluşturmuştur.
 
Bir dönem boyunca yardımcı ses sanatçısı olarak çalışmış ve pek çok diğer sanatçı ile işbirliği içinde projeler gerçekleştirmiştir. 1994'de piyasaya sürülen Delikanlım albümü ile başarıyı yakalamış ve bu albümü pek çok diğer sükse izlemiştir.