25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Ünlülerin tasarımcısı albümlendi

Burcu Güneş, Çağla Şikel, Demet Akalın ve Ebru Yaşar gibi isimlere kıyafet yapan Serdar Ortaç’ın vokalisti Nihan Çilesiz, kendi albümünü çıkardı.

Hakan Sadıç/Star30 Temmuz 2013 Salı 07:00 - Güncelleme:
Ünlülerin tasarımcısı albümlendi

Geçtiğimiz ay 5 şarkılık ilk albümünü yayınlayan Nihan Çilesiz, tam 12 yıl Serdar Ortaç’ın vokalistliğini yaptı. Şarkıcı, STAR’ın sorularını cevaplandırdı...

- Bize müziğe nasıl başladığınızı anlatır mısınız?

Ortaokulda Bolu’daki musiki cemiyetlerine gittim. Yıllar sonra Hakan Altun’la bir müzik grubunda bile yer aldık.  Grubun ismi Aykut-Hakan-Nihan’dı. Daha sonra ayrıldım.

- Serdar Ortaç’la yollarınız nasıl kesişti?

Kız arkadaşım asistanıydı. Vokalist aradığını söylediler. İlk görüşmemizde beni beğendi ve çalışmaya başladım.

- Onunla aynı sahnede çalışmak zor mu?

Hem de nasıl. İlk başlarda çok korkmuştum. Zaman geçtikçe ben ona o da bana alıştı, o korkaklık geçti. Ama çok titizdir, çok zeki adamdır.

- 12 yıl boyunca başınızdan ilginç bir olay geçti mi?

Bir konserde uzun bir elbise giymiştim. Ayağım elbiseye takılınca Serdar’ı da düşürüyordum. O anı hiç unutmam.

- Albümünüze Serdar Ortaç destek verdi mi?

Hemen ne gerekiyorsa yapalım dedi. Sana bir parça göndereceğim dinlersin dedi. Ben de çok beğendim. Ertesi gün şarkıyı gönderdi. Düzenlemesini de yaptırdı. Aranje aşamasında hep müdahale etti.

- Sadece müzik değil modacı kimliğiniz de var...

Sahne kıyafetleri tasarlıyorum. Bir dönem Serdar’a da yaptım. Serdar’a çok şaşaalı şeyler yapıyordum ama o dahayalın şeyler giymeyi seviyor. Nişantaşı’ndaki mağazamda gece kıyafetleri hazırlıyorum. Burcu Güneş, Çağla Şikel, Demet Akalın ve Ebru Yaşar’a da kıyafet yapıyorum.