26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Yeşilçam’a saygı filmi

Basın gösterimiyle dün görücüye çıkan Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği ‘Pek Yakında’, sinemanın yüzüncü yılında seyircisine Yeşilçam güzellemesi yaşatıyor.

1 Ekim 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Yeşilçam’a saygı filmi

HER Şey Çok Güzel Olacak’, ‘Hokkabaz’, ‘Gora’, ‘Arog’ ve ‘Yahşi Batı’ filmlerinden sonra yeni bir Cem Yılmaz filmi ‘Pek Yakında’ dün ilk kez İstinye Park’ta görücüye çıktı. Yılmaz’ın yazıp çektiği film,

3 Ekim’de vizyona giriyor.

Başlıca rollerinde Yılmaz’ın yanı sıra Tülin Özen, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Ozan Güven, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Zerrin Tekindor, Hare Sürel, Ayşen Gruda ve Ülkü Duru gibi isimlerin yer aldığı ‘Pek Yakında’, eleştirmenlerden tam not aldı.

- Alin Taşçıyan (STAR) Gayet başarılı bir yapım. Prodüksiyon değerleri yüksek çok iyi düşünülmüş, iyi planlanmış, iyi kotarılmış mizahi çok dozunda oyuncuların performansları görüntü yönetmenliği başarılı bir film.

- Alper Turgut: Filmi beğendim. Eleştirdiğimiz sanat ve gişe filmleriyle dalga geçmiş. Oyuncu performansları gayet iyi. Aslında şöyle diye biliriz eleştirmenliği bu kez Cem Yılmaz kendi üstlenmiş.

-  Serdar Akbıyık (STAR)  Pek Yakında değerli bir yapım. Türk sinemasının 100. yılında Yeşilçam anısını oluşturan hafızasını destekleyen göndermelerle bezenmiş tam bir 100. yıl filmi. Türk sineması adına Cem Yılmaz’a teşekkür etmek gerekir.

- Ali Koca (SİYAD Üyesi)  Filmi beğendim. Cem Yılmaz, bu filmiyle Yeşilcam 70’li yıllara Avantür sinemasına bir saygı duruşunda bulunuyor. Zor şartlarda nasıl film çekiliyor kendi yaşadıklarını da anlatıyor. Kısacası eğlenceli bir film.