16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Acun'un merakla beklenen yarışması ütopya başladı

Merakla beklenen yarışma Ütopya internet üzerinden yayına başladı. Acun'un izleyicinin tepkisini çok merak ettiği program 24 saat boyunca internetten canlı yayınlanacak.

28 Ekim 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Acun'un merakla beklenen yarışması ütopya başladı

Dünyada da ilgiyle izlenen yarışma programı Ütopya, Türkiye'de de merakla bekleniyordu ve sonunda merak edilen yarışma internetten yayına başladı. Birbirlerini hiç tanımayan 15 Yarışmacı hayallerindeki yeni yaşamı kurmak için Ütopya'da buluşuyor. Onları siz de daha önce hiç görmediniz. Tüm hayatlarını geride bırakıp, evlerinden uzakta Ütopya'da buluşan bu 15 kişi her şeye sıfırdan başlayacak.

ÜTOPYA'DA YAŞAM BAŞLADI

Her birinin ayrı bir yaşam hayali, Ütopyası olsa da bundan Sonar kazançları da, harcamaları da, hayatları da ortak. 110 kamera ile 7 gün 24 saat izlenecek Ütopya'da yaşam dün başladı.

ÜTOPYA EVİNDE KİMLER VAR

Semih, Türkan, Melek, İnci, Tezcan, Tuncay, Arda, Serkan, Altar, Gamze, Tuğçe, Özlem, Çağdaş, Kurretülayn, Murat Bu isimlerden hangisi Ütopya'da aradığını bulacak, hangisi yeni bir yaşamda kendisine yer edinecek, hangisi önümüzdeki zaman içinde Ütopya'ya veda edecek. Merak ve heyecanla beklenen Ütopya televizyon yayınına sayılı günler kala, 24 saat canlı web yayınına başlad