19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Alişan'ın canlı yayında zor anları!

Canlı yayında Alişan’ı havaya kaldırarak döndüren Meriç Erkan, herkesi gülme krizine soktu. İşte o anlar.

22 Ekim 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Ekranların en eğlenceli programı ‘Herşey Dahil’ Çağla Şikel ve Alişan’ın sunumuyla hafta içi her sabah Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Programın bugünkü konukları arasında eski manken Meriç Erkan ve Ebru Polat vardı. Canlı yayında Alişan’ı havaya kaldırarak döndüren Meriç Erkan, herkesi gülme krizine soktu.
 
Birbirinden ünlü konukların, coşku dolu eğlencenin ve hayata dair her şeyin buluşma noktası olan “Her Şey Dahil” bugün izleyicilerine keyif dolu anlar yaşattı. Çağla Şikel Altuğ ve Alişan’ın keyifli sohbeti ve eğlenceli danslarıyla seyircisini ekran başına kilitleyen program, süprizleriyle de eğlenceli anlar yaşattı.
 
“KISKANÇ BİRİYİM!”
 
Eski manken ve Ahu Tuğba’nın eski sevgilisi Meriç Erkan, bugün Her Şey Dahil’e konuk oldu. Hiperaktif ve ilginç yapısıyla herkesi şaşkına çeviren Meriç Erkan, hiperaktif olmasının başına iş açtığını belirterek, aşırı kıskanç olduğunu söyledi. Bunun üzerine konuşan Çağla Şikel; “Mesela biz seninle nişanlıyız. Benim Alişan’la program yapmama kızar mısın? Program partnerim sonuçta” dedi. Bunun üzerine bağırmaya başlayan Meriç Erkan, kol kola olan Çağla Şikel ve Alişan’ı birbirinden ayırarak, Alişan’ı omzuna alarak çevirmeye başladı. Zor anlar yaşayan Alişan, daha sonra Meriç Erkan’ın dans ederek şınav çekmeye başlamasıyla rahat bir nefes aldı.