26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Başbakan Erdoğan hakkında açık açık yalan yazıyorlar

Erdoğan'ın 3 yıl önce Van'da çekilen fotoğrafını Soma'da çekilmiş gibi sosyal medyada paylaşan bazı isimler açık açık kara propaganda faaliyeti yürütüyor...

stargazete.com14 Mayıs 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Başbakan Erdoğan hakkında açık açık yalan yazıyorlar


Türkiye, Soma'da yaşanan maden kazasının acısını yaşarken, bir takım çevreler sosyal medya üzerinden bu acıdan faydalanmaktan ve siyasi malzeme olarak kullanmaktan geri durmuyor. 


Özellikle paralel örgütün medya organlarında köşe yazarlığı yapan bazı isimler Başbakan Erdoğan hakkında göz göre göre yalan içeren paylaşımlar yaptılar. 


Başbakan Erdoğan'ın 3 yıl önce Van'da bir markette çekilen fotoğrafını sosyal medyada paylaşan söz konusu şahıslar, fotoğrafın üzerine akıllara durgunluk veren yorumlar yazdı. 


İŞTE ONLARDAN BİR TANESİ: 



 


Benzer bir yalanı da, 24 TV'de Açık Görüş programında Murat Çiçek aktardı. Çiçek, Posta Gazetesi'nin internet sitesinde bir video yayınlandığını,  videoda "Başbakan Erdoğan markete sığındı" ifadesinin kullanıldığın, ancak videoyu baştan sona inceleyince böyle bir şeyin söz konusu olmadığını söyledi. 


Çiçek şöyle konuştu: 


“BAŞBAKAN MARKETE SIĞINDI” DİYE HABER YAPMIŞLAR AMA…


 


Posta gazetesi bir video görüntüsü yayınladı. Video görüntüsünde “Başbakan markete sığındı” diye başlık atmışlar. Nedir diye altına baktık, hiçbir şey yok. Şimdi az önce ateşin yandığı bir ortamda insanlar önüne im gelirse eleştiriyorlar. Haberin videosunu izliyorsunuz, o görüntülerde böyle bir şey yok.