20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi'ne Fatih Ürek damga vuracak

Bu Tarz Benim Cumartesi günü Eleme Gecesi olacak. Konuk jüri Fatih Ürek izleyicileri coşturacak.

20 Kasım 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Bu Tarz Benim Eleme Gecesi'ne Fatih Ürek damga vuracak
Bu Tarz Benim yarışması konuşulmaya devam ediyor. İddialı kadrosu ve birbirinden güzel yedi yarışmacısıyla hafta içi her gün Show TV’de izleyicilerle buluşuyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren fenomen olan Bu Tarz Benim’in gözleri kamaştıracak Eleme Gecesi ise, Cumartesi akşamına damgasını vuracak.
 
KONUK JÜRİ, FATİH ÜREK!
 
Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Ayrıca, Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Eleme Gecesi’nde sesi ve performansıyla milyonları büyüleyen Fatih Ürek, konuk jüri olarak izleyicilerin karşısına geçecek. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışacaklar.
 
Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’nde bu hafta; Fatih Ürek birbirinden eğlenceli şarkıları ve sahne performansıyla izleyicileri coşturacak.
 
KİM BÜYÜK ÖDÜLE VEDA EDECEK?
 
Yarışmacılar bu hafta, ‘Kostüm Partisi’ konseptiyle izleyicilerin karşısına çıkacaklar. Gecenin sonunda jüriden en düşük puanı alan kişi ile rakipleri tarafından elenmek üzere en çok adı verilen kişi, elenme stresiyle karşı karşıya kalacak.
 
Birbirinden ilginç gösteriler, özel defileler ve en güzel şarkıların yer alacağı bu renkli gecenin sonunda, Bu Tarz Benim’e veda eden yarışmacı kim olacak?
 
Fatih Ürek’in konuk jüri koltuğunda oturacağı ‘Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’, Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!