19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Bu Tarz Benim'de kim elenecek?

Show TV’de yayınlanan Bu Tarz Benim moda yarışmasında final gecesine Fatih Ürek konuk jüri olacak. Takipçiler bu hafta kimin eleneceğini merak ediyor.

21 Kasım 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Bu Tarz Benim'de kim elenecek?
Sürekli gündeme konu olan, yarışmacıların arasında çıkan tartışmaların bitmediği Bu Tarz Benim adlı moda yarışmasına Fatih Ürek konuk jüri olarak katılacak.
 
Yedi yarışması birbiri ile yarışırken bu hafta içerinden biri yarışmaya veda edecek. Yarışma Show TV’de Cumartesi günü saat 20:00’de yayınlanacak.
 
Öykü Serter’in sunucu olduğu programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Fatih Ürek ise konuk jüri olacak. Yarışmacılar jürilerden geçerli not alabilmek için birbiriyle kıyasıya yarışacak.
 
FATİH ÜREK RENK KATACAK
 
Eleme Gecesi’ne katılacak olan Ürek, birbirinden eğlenceli şarkıları seslendirecek. Tarkan'dan Gül Döktüm Yollarına, Göksel'den Depresyondayım, İbrahim Tatlıses'ten Seni Yakacaklar şarkılarına yaptığı yeni düzenlemelerle izleyicilere eğlenceli anlar yaşatacak.
 
Kostüm Partisi konseptiyle yarışacaklar
 
Yarışmacılar bu hafta, “Kostüm Partisi” konseptiyle izleyicilerin karşısına çıkacaklar ve birbirinden renkli kostümlerle geçer not almaya çalışacaklar. Açılış şovuna Ivana Sert’in Lupus Pack adlı bir grupla yaptığı, savaş gösterisi tadındaki şovu damga vuracak.
 
Gecenin sonunda jüriden en düşük puanı alan kişi ile rakipleri tarafından elenmek üzere en çok adı verilen kişi, elenme stresiyle karşı karşıya kalacak. Birbirinden ilginç gösteriler, özel defileler ve en güzel şarkıların yer alacağı bu renkli gecenin sonunda, Bu Tarz Benim’e kim veda edecek?
 
Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’nde ilk kez bir erkek defilesi sergilenecek. İlker Bilgi’nin 2014-2015 erkek kreasyonlarının sergileneceği defile izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.