26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Erhan Güleryüz, 24 TV'de Kafkas'ı anlattı

Sanatçı Erhan Güleryüz, senaryosunu yazdığı Kafkas isimli filmi 24 canlı yayınında Özay Şendir'in sunduğu Tıkırtı Gazetesi'nde anlattı.

4 Ocak 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Erhan Güleryüz, 24 TV'de Kafkas'ı anlattı
İşte Erhan Güleryüz'ün açıklamalarından bazı satır başları:

KAFKAS NEDİR?

Kafkas, 13-14 aydır üzerinde çalıştığımız bir sinema projesi. Dağlık Karabağ'da savaşmış bir gazinin aşk hikayesi anlatıldığı dram türü filmde Tuğçe Kazaz, Hasan Kaçan, Koray Mincinözlü, Nursel Köse, Cahit Berkay, Harun Özakıncı gibi isimler yer alıyor.

ERHAN GÜLERYÜZ VE SOSYAL MEDYA

Sosyal medyayı pek fazla kullanmamakla beraber, interneti genelde haber almak için kullanıyorum ama şu an sosyal medya tüm dünyada bir fenomen elbette.. Toplumu süratle değiştirebilen bir gücü var. Filmde de sosyal medya bir kırılma noktası ve sonrasında olaylar gelişiyor.

Tabi ki farkında olmaya çalışıyorum yaşadığım hayatın ama o kadar süratle değişen bir dünyadayız ki bu sürati artıran şey de insanlar arasındaki bu iletişimin çok hızlanması. Bunu da tabi sosyal medyaya ve internete borçluyuz. Bunun çok büyük avantajları ve ayrıca çok tehlikeli dezavantajları da var.

FİLMİN MÜZİKLERİ

Müzisyen kimliğimle biliniyorum evet ama bu film bir müzisyen filmi değil. Müziğin, hikaye ve karakterlerin önüne geçmemesi için kıvamında kullanmaya çalıştık.

NERELERDE GÖSTERİME GİRECEK?

Şubat ayında Türkiye'de gösterime girecek olan Kafkas filmi aynı zamanda dünyanın birçok kentinde de gösterime girecek. Amacımız bu filmin yerli bir film olarak kalması değil.. Bu, dünyayla da paylaşılması gereken bir konu.