24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Ersoy Dede: Müge Anlı'nın programları gibiydi...

Cüneyt Özdemir'in, 'Kocasını IŞİD'e kaptıran kadın' konulu 5N1K programı 24 Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek ve konuğu Gazeteci-Yazar Ersoy Dede tarafından canlı yayında eleştirildi.

18 Eylül 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Ersoy Dede: Müge Anlı'nın programları gibiydi...
İşte programdan satır başları:
 
 
MÜGE ANI'NIN PROGRAMLARI GELDİ GÖZÜMÜN ÖNÜNE
 
 
Ersoy Dede: Cüneyt Özdemir'in programını izleyince benim gözümün önüne Müge Anlı'nın sabah programları geldi. Kayıplarını arayan, kundaktaki bebeklerini evlatlık vermiş aileler falan katılır hani.. Deniz Şahin isimli bir kadın var ve bu kadının eşi evden kaçmış. Allah kimsenin evini, yuvasını dağıtmasın ama işin özü bu. Bu kadının kocası kaçmış ve daha sonra da sanırım çocuklarını kaçırmış. Bu olay bizim Türkiye'de hergün en az yüzlerce kez tanık olduğumuz ve pek çoğunu da Müge Anlı'da izlediğimiz hadiselerden biri. 
 
Fakat oradaki kadın bir dünya yaratmış kendine. "16 kişi geldiler. Aralarında kadınlar ve çocuklar da vardı. Beni hergün facebook'tan 'IŞİD'liyim' diyen birisi arıyor" falan gibi cümlelerle bir dünya oluşturmuş kendine ve orada  birşeye inandırmış kendisini. 
 
 
'CIA AJANIYIM' DERSEM AMERİKA MI KAÇIRMIŞ OLACAK?
 
 
Murat Çiçek: Cüneyt Özdemir, 'Peki IŞİD'li olduğunu nereden biliyorsunuz?' diye sorduğunda ise 'Öyle dediler' diyor. Böyle birşey var mı? Ben CIA ajanıyım dersem Amerika mı kaçırmış olacak? Ya da Mossad dersem İsrail mi kaçırdı olacak? 
 
 
'IŞİD MESELESİ ÜZERİMİZE KALSIN' DİYE CAN ATAN BİR EKİP VAR
 
 
Ersoy Dede: Evet, Türkiye'den de IŞİD'e katılan olmuş olabilir. Orta Amerika'daki hareketlere de katılanlar olmuş olabilir. Daha önce Filistin'e giden solcular oldu biliyorsunuz. İngiltere'de ve diğer Avrupa ülkelerinde olduğu gibi Türkiye'de de olmuş olabilir fakat sanki batının yaratmaya çalıştığı o algı operasyonları için 'Biz de içeriden destek verelim IŞİD meselesi üzerimize kalsın' diye can atan bir ekip var galiba. Ben onu anlıyorum bundan.