19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Genç Bakış'ı ülkücüler bastı!

Abbas Güçlü ile Genç Bakış programında bir grup ülkücü öğrencinin Yeni Türkü'yü protesto etmesiyle ortalık karıştı. Kanal D yayını kesmek zorunda kaldı.

abbas güçlü, genç bakış, kayseri erciyes üniversitesi21 Kasım 2013 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Genç Bakış'ı ülkücüler bastı!
Kayseri Erciyes Üniversitesi’nde düzenlenen bu haftaki Abbas Güçlü ile Genç Bakış programında bir grup seyircinin Yeni Türkü‘yü protesto etmesiyle ortalık karıştı.

Kanal D'de yayınlanan Abbas güçlü ile Genç Bakış programına bu hafta 'Yeni Türkü' grubu konuk oldu. Programın ilerleyen dakikalarında seyircilerden bir grubun 'Ölürüm Türkiyem' şarkısını söylemesiyle salon karıştı. Çıkan olaylar nedeniyle Abbas Güçlü programı yarıda kesmek zorunda kaldı.

'Genç Bakış' programının twitter hesabından ise şu açıklama yapıldı:

'Hoş olmayan nedenlerden dolayı programa devam edemiyoruz. Çok güzel bir program olacaktı maalesef yarim kaldı. Herkesten Özür dileriz.'

'Programımız öğrencilerin kendi aralarında yaşadıkları tartışmalardan dolayı bitmiştir. Hiçbir öğrenci arkadaşımıza bir şey olmamıştır.'

TWITTER’DA PROVOKASYON

Olaylar twitter’da da gündeme oturdu. “GençBakışına ÖlürümTürkiyem” “Ölürüm Türkiyem” “Abbas Güçlü” “Yeni Türkü” “SelçukluBozkurtlar PkkyaDurDedi” hashtagleri ile TT listesine giren olayda çok sayıda yanlış bilgi ve provokatif tweetle olaylar büyütülmeye çalışıldı. Atılan mesajlar Twitter'da paylaşılarak ülkücülerin programın yapıldığı salona gitmeleri için çağrılar yapıldı.