25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Güldür Güldür yeni bölüm Show TV'de yayınlandı

Güldür Güldür yeni bölümüyle dün ekrana geldi. Hayatın rutin hallerini kendilerine has bir şekilde eğlenceli bir üslupla ekrana taşıyan, izleyicilerin beğenisini kazanan Güldür Güldür yine keyifli bir akşam yaşattı.

25 Ekim 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Güldür Güldür yeni bölüm Show TV'de yayınlandı
Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür yeni bölümüyle ekrana geldi. Günlük, rutin hayatın içinden konuları kendilerine has bir biçimde masaya yatırarak seyircilere keyifli anlar yaşatan program oyuncuları kadar konukları da eğlenceli bir hal alıyor. Programın son bölümüne konuk olan kişi; Hakkı Bulut oldu. 
 
Ekranların sevilen eğlence programı “Güldür Güldür Show” birbirinden eğlenceli skeçleri ve sürprizleriyle Show TV ekranlarında! Güldür Güldür birbirinden eğlenceli skeçleri ve sürprizleriyle izleyenlere kahkahaya doyamacağınız bir eğlence sunuyor. Günlük hayatın sıradan konularına farklı bir bakış açısı ile yaklaşan Güldür Güldür, aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuya yine kendi mizah anlayışları ile yeni yaklaşımlar ve çözümler getirecek.
 
 
Güldür Güldür Show ekibi Ali Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay, Özge Borak, Çağlar Çorumlu, Erdem Yener, Onur Buldu, Onur Atilla, Aziz Aslan, Meltem Yılmazkaya, Ayşegül Akdemir, Burak Topaloğlu, Özgün Aydın ve Uğur Bilgin'den oluşuyor.