25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

İşte Turkcell'in İşler Güçler'li Turkcell'lioğulları reklamı!

Turkcell, 'Yüzyıllar önce insanlar Turkcell'in mobil iletişim hizmetlerinden faydalansaydı ne olurdu' konseptiyle yeni bir reklam kampanyası başlattı.

1 Şubat 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
İşte Turkcell'in İşler Güçler'li Turkcell'lioğulları reklamı!
İşler Güçler dizisinin oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir, Sadi Celil Cengiz, 80'ler dizisi oyuncusu Ayşe Tolga ve Moğollar grubundan müzisyen Cahit Berkay'ın rol aldığı reklam kampanyası, oyuncuların da katılımıyla düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı.

Toplantıda açıklanan bilgilere göre, 36 bin metrekarelik alanda 470 kişilik ekiple çekilen lansman filminin yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak yaptı. Turkcell teknolojilerinin hayatı nasıl kolaylaştırdığını anlatan film, Anadolu'daki hayali Turkcell'lioğulları Beyliği'nde geçiyor. Turkcell'lioğulları adını taşıyan bu beyliğin özelliği, günümüzün Turkcell teknolojisine sahip olmaları. Önümüzdeki 1 yıl boyunca reklam kampanyası çerçevesinde çok sayıda reklam filminin çekilmesi planlanıyor.

Reklam kampanyasındaki rol dağılımı ise şöyle olacak: 'Ahmet Kural: Yiğit Bey (Turkcell'lioğullarının beyi), Murat Cemcir: Lokman Hekim (Yiğit Bey'in en yakın dostu-Teknoloji uzmanı, mucit), Sadi Celil Cengiz: Ferhat (Yiğit Bey'in yardımcısı ve sağ kolu), Ayşe Tolga: Ayşe Hatun (Yiğit Bey'in hanımı), Cahit Berkay: Halk ozanı.'

İŞTE O REKLAM!