18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Kayıp Şehir'e yazık oldu!

Başrollerini Gökçe Bahadır, İlker Kaleli, Ahmet Mekin ve Nik Xhelilaj’ın paylaştığı Kayıp Şehir dizisi bitiyor.

MAGAZİN SERVİSİ 20 Şubat 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kayıp Şehir'e yazık oldu!
Kanal D'de yayınlanan ve başrollerini Gökçe Bahadır, İlker Kaleli, Ahmet Mekin ve Nik Xhelilaj’ın paylaştığı Kayıp Şehir dizisi bitiyor.

Sürekli yayın gününün değişmesi ile izlenme oranları azalan dizinin yönetmeni Cevdet Mercan diziden ayrılma kararı almıştı. 22. bölümü Pazartesi günü Yalan Dünya'dan sonra yayınlanan ve reyting sıralamasında düşen dizinin 26. bölümünde bitmesine karar verildi.

Dizinin sona ereceği haberi karşısında ünlü isimler ve eleştirmenler tepkilerini sosyal medyada dile getirdi. İşte yapılan yorumlar:

HAKAN HATIPOGLU ‏@HakanHatipoglu
Kayıp Şehir'in Final yapması bana çok garip geldi..Yazık oldu güzelim diziye... Artık diziler yalan olmaya başladı sanırım. 18 mart finalmiş

Alper Turgut ‏@AlperTurgut01
Kayıp Şehir dizisi, 18 Mart günü sona erecekmiş. Saatini değiştirdiler, gününü değiştirdiler, yetmedi sonunda fişini çektiler. Yazık olmuş.

Ali Deniz Uslu ‏@Ali_Deniz_Uslu
Kayıp Şehir bitiyor, maymun şovları, aptal karı koca programları tavan yaptı... Sıkıntı yok tabii, malzeme bu

ece yörenç ‏@eceyorenc
"Kayıp Şehir"e gerçekten yazık oldu, Çok canım sıkıldı çok.

Selim Sabah ‏@SelimSabah
Kayıp Şehir biter tabi.Dizinin pek "profesyonel"başrolleri önce ilişki yaşamaya başlayıp 2 gün sonra ayrılırlarsa o performans nereye kadar?

Rahşan Gülşan ‏@rahsangulsan
Kayıp Şehir dizisine gerçekten çok yazık oldu. Ama bu kadar RTÜK tarafından istenmeyen öge barındıran bir yapım için sürpriz olmadı.