23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Kutsi, Hamile eşini terk edip yasak aşkına koştu!

Kutsi'nin 8 yıllık eşi, kızları Ceylin ve doğacak çocuğunun annesi Sinem Bayraktutar ihanetin sonrası yaşadıklarını anlatmak üzere Kanaltürk'teki '2. Sayfa'ya bağlandı. İşte ikinci ihanetle sarsılan 5 aylık hamile Sinem Bayraktutar'ın açıklamaları...

2 Ekim 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Kutsi, Hamile eşini terk edip yasak aşkına koştu!
Kızımız 5 yaşında. Diğeri karnımda. Ne yazık ki zor bir hamilelikgeçiriyorum. Bundan böyle benim için önemli olan ikisinin sağlıklı büyümesi ve geleceği. Tüm planlarımı bunun üzerine yaptım. Çalışan insanım, ailem yanımda. Maddi olarak sıkıntı yaşamayacağım. Kutsi'ye dava açtım. Artık geri dönüşü yok. Bu aşka, evliliğe 15 yılımı verdim. Her şeyin bir bedeli olmalı.
 
Kutsi daha önce de ihanet etti, evden gitti. Sonra dönmek istedi. İkinci kez şans verdim. Demek ki bazı şeyler bitince zorlamamak gerekiyormuş. Bundan böyle herkes rahatça, keyifle hayatını yaşasın. Kendilerini ilahi adalete teslim ediyorum. Herkesin kendi ahlaki değeri, vicdanı var. Bu yuvayı kurtarmak için elimden geleni yaptım, benim içim rahat.
 
Ne Kutsi'yi ne de Feza Hanım'ı suçlamıyorum. Burada tek suçlu var; o da benim! Çünkü ikinci kez affettim. Kendime bunun yapılmasına izin verdim. Böyle bir hayatı seçtim, şimdi de sonuçlarına katlanıyorum. Hak ettiğiniz hayatı yaşarsınız.
 
Evliliği kurtarmak için çocuk yapan kadınlardan değilim. Kutsi ihanetin ardından eve döndüğünde çocuk istedi. Ben de istedim. Doğacak bebeğimizi isteyerek, planlayarak yaptık. Asla pişman değilim. İyiki hamile kalmışım. Tek pişmanlığım şu; keşke ikinci kez döndüğünde affetmeseydim.
 
Feyza Hanım'ın beni aradığı, mesajla rahatsız ettiği doğru değil. Zaten böyle bir şey olamaz. Kendisi benim muhatabım değil. Bunları bir de ona sorun, anlatsın.
 
Evlendik diye Kutsi'nin tapusu bende değil. İstediği zaman gitmekte özgürdü zaten. Gitti, geri döndü. Şimdi yeniden gitti. Uzun zamandır huzursuzduk, denedik, başaramadık.
 
Kutsi'nin hayatına giren Feyza Çıpa ya da bir başkası... Bir erkek hamile eşini terk edebiliyorsa her an herkesi bırakabilir. Feyza Hanım bir gün kendisinin de aynı durumu yaşayabileceğini düşünebilseydi, bu kapasitede olsaydı farklı davranırdı.
 
Kutsi için bir başka kadınla inatlaşma durumum yok. Aşık olduk, evlendik, çocuk yaptık, şimdi de boşanıyoruz. Bunları yaşayan ilk çift değiliz. Kutsi'nin yakın çevresinden yapılacak baskılara boyun eğecek kadın değilim. Mizacım böyle değil.
 
Kutsi'nin anne ve babasıyla ilgili tek kelime etmek istemiyorum. Bunlar özeldir, bana kalsın.
 
Kırgın değilim, ama Kutsi'yi affetmek gibi bir zorunluluğum yok.