20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Melih Altınok: Yalan söyleyen Mahir Zeynalov olsun!

Batı medyasının işlediği, Gazeteci Hilal Kaplan'ın da köşe yazısında dile getirdiği, Gülen'in Erdoğan'ın rakibi olduğu yönündeki düşünce Günün Manşeti programında tartışıldı.

22 Aralık 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Melih Altınok: Yalan söyleyen Mahir Zeynalov olsun!
İşte programdan satır başları:
 
PARALEL YAPI UÇURUMUN KENARINA GELDİ!
 
Melih Altınok: Hakikaten, Gülen'i tanımlayacaksan ve çok iyi niyetliysen Gülen'e karşı, 'Muhalif' falan dersin. 'Erdoğan'ın rakibi' nedir? Yurtdışında böyle bir algı yürütülüyor. Şu an Türkiye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu var.. Karşısında ise partiler değil de Gülen diye bir adam var. Kim bu adam? Hangi meşruiyete sahip? Birileri seviyormuş da bir yapının sahibiymiş.. Seçimle mi geldi? Meşru siyaset kanalları içerisinde yer alan bir yapı mı? Daha tanımlayamıyoruz bile. Sadece güvenlik ve yargı bürokrasisinde adamları olduğunu bildiğimiz biri. Bir de medyası var onun ağzından direktiflerle çıkan. Her haliyle illegal bir yapı görüntüsü çiziyor. Siz bu adama nasıl bu sıfatı verebiliyorsunuz? Ama onlar da kendilerini artık bir muhalefet partisi gibi görüyorlar. Seçim ittifaklarını yönlendiriyorlar falan.. Bu yapı artık uçurumun kenarına geldi.. Son dönemdeki tepkilerinden de onu görüyorum sosyal medyada.
 
BEN ONA (MAHİR ZEYNALOV'A) TIRŞİKÇİ DİYORUM!
 
Melih Altınok: Eskiden bir tartışma sürerdi hiç değilse. Şimdi tamamen küfüre, hakarete, tehdite dönüşmüş bir yapı bu. Bir tanesi varya, Azerbaycan da yaşayan kalın kaşlı bir çocuk (tırşikçi diyorum ben ona) Azerbaycan'da yaşadığı halde 'Bizim ödediğimiz vergilerle..' gibi bir cümle kurmuştu.. Sonra da diyor ki tırşikçi, 'Ben şu kadar zaman Türkiye'de kalmıştım o zaman ödedim vergileri' Ne vergisi ödediyse artık.. Ben de diyorum ki Mahir Zeynalov olsun.. Biraz ağır oldu gerçi.. Kimseye Mahir Zeynalov olsun denmez. 
 
ARKADAŞI (MAHİR ZEYNALOV) PİSTLERDE GÖRMEK İSTERİZ
 
Murat Çiçek: Çok ağır cümleler kullanmışsın sen de hakikaten.. Cem Yılmaz diyor ya 'Arkadaşları pistlerde görmek isteriz' diye. Biz de arkadaşları pistlerde görmek isteriz. Azerbaycan'ı eleştiren sadece ama sadece 1 cümle birşey yazsın da görelim arkadaşı. 
 
TIRŞİKÇİLERİN EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ BU!
 
Melih Altınok: Bir de kendisini öyle önemsiyor ki -bu tırşikçilerin en önemli özelliği bu- 'Tayyip yakanı bırakmayacağım. Korkulu rüyan olacağım' diyor. Yahu ne komik. Korkulu rüyan olacağım diyor sonra çekip gidiyor falan.. Ne haldeler.. Ne kadar acı değil mi? Kendilerini bu hale getirdiler. İtibar edilen bir noktadan öyle bir konuma düştüler ki insanlar onlara 'Haşhaşi, ruh hastası' falan diye anmaya başladı.