24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Miranda Kerr'in podyum kazası! Güzelliğine nazar değdi

Dünyaca ünlü manken Miranda Kerr, dün Antalya'da Dosso Dossi Show için podyumda yürüdü. Defilede boy gösteren Miranda Kerr ikinci kez podyuma çıktığında talihsiz bir olay yaşadı topukları ayakkabısından ayrılan Miranda, eğilerek ayakkabısını düzeltti. Ve daha sonra yürüyüşüne devam etti.

10 Ocak 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Miranda Kerr'in podyum kazası! Güzelliğine nazar değdi

Dünya'nın önde gelen mankenlerinden bir tanesi olan  Miranda Kerr Antalya'da Dosso Dossi Show'da podyuma çıktı. Defilede 4 kıyafet ve 3 milyon dolar değerinde ki takı setini tanıtan Miranda Kerr ikinci kez podyuma çıktığında siyah topuklu ayakkabısının azizliğine uğradı. Miranda Kerr daha sonra ayakkabısının topuğunu düzelterek podyumda yürüyüşüne devam etti. Açıklamalarda bulunan ünlü manken " Bende insadım olabilir" dedi. 

Defilede 4 kıyafet ve 3 milyon dolar değerinde takı setini tanıtan Miranda Kerr, ikinci kez podyumda boy gösterdiğinde uzun topuklu siyah ayakkabısı topuğundan çıktı.

Defilede 4 kıyafetle podyuma çıkan Kerr, ikinci kez podyumda boy gösterdiği anda uzun topuklu siyah ayakkabısı topuğundan çıktı. Eğilerek ayakkabısını düzeltmek zorunda kalan Kerr, podyum yürüyüşünü başarıyla tamamladı. Kerr, yaşadığı talihsizlikle ilgili, “Ben de insanım. Böyle şeyleri fazlasıyla yaşadım. Podyum kazası diyelim” dedi. Miranda Kerr, üçüncü kez podyumda göründüğünde 12 ustanın 2.5 aylık çalışması sonucu ortaya çıkan, 2014 pırlanta taşla işli 3 milyon dolar değerindeki takı setini siyah elbiseyle birlikte taşıdı.

‘Ayrılsak da birbirimizi seviyoruz’

Kerr, takıların çok güzel olduğunu belirterek, “Çiçekleri çok severim. New York’ta bahçem var. Böylesi bir podyumda yürümek, kendimi tabiat içinde hissetmekten mutluyum” dedi. Tarkan’la tanışacağı için heyecanlı olduğunu da ifade eden Kerr, şöyle konuştu: “Türkiye’yi gezemeyeceğim. Bir an önce çocuğuma kavuşmak istiyorum. Ama yazın mutlaka geleceğim.” Victoria’s Secret’la anlaşması sona eren Kerr, “Kendi isteğimle ayrıldım. Organik çalışmalarım vardı. Oğlumu da organik ürünlerle besliyorum” dedi.  Hollywood’un ünlü aktörü Orlando Bloom’la boşanan Miranda Kerr, “Biz aileyiz. Birbirimizi çok seviyoruz. Hep birbirimizi seveceğiz. Yakın zamanda da Noeli ve doğum günümü hep beraber kutladık” diye konuştu.