19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Mustafa Karaalioğlu: 'Selam Tevhid'ten bile daha uydurma!

Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu tarafından deşifre edilen, paralel yapının itibar suikasti listesi Günün Manşeti'nde tartışıldı. Listedeki isimlerden olan Star Medya Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

16 Eylül 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Mustafa Karaalioğlu: 'Selam Tevhid'ten bile daha uydurma!

YIRMIDORTHABER.COM

 

İşte Mustafa Karaalioğlu'nun açıklamalarından satır başları:

 

SELAM TEVHİD'DEN BİLE DAHA UYDURMA

 

Bir polis şefi, Selam Tevhid denilen uydurma terör örgütten bile daha uydurma bir örgüt ismi koyarak Türkiye'nin saygın siyasetçilerini, bürokratlarını, gazetecilerini Türkiye Demokrasisine yapılan 17 Aralık saldırıyı deşifre ediyorlar diye listelemiş.
 
 
BELLİ Kİ PLANLANMIŞ BİRŞEY
 
 
Bu insanlar, (İsmail Karagül, Erdal Şafak, Murat Kelkitlioğlu, Hasan Karakaya, Nihal Bengisu Karaca, Elif Çakıri Halime Kökçe, Ergün Diler, Abdulkadir Selvi.. Diğer tarafta Bakan Efkan Ala ve bürokratlar) Türkiye demokrasisinin teşekkür borçlu olduğu insanlar. Türkiye'de son dönemde gerçeklerin ortaya çıkması için cesaret ve gayretle çalışmış insanlardır. İddiaya göre -ki ben aralarında benim de olduğum- bir çok ismin listelenip, bunlara karşı bir karakter suikasti, her türlü yalan dolan kullanılarak saldırıların planlandığı düşünülüyor ki böyle bir suç duyurusunun davası olamayacağına ve o zat kendi iradesiyle böyle bir kara alamayacağına göre belli ki bu planlanmış, programlanmış birşey. 
 
 
BENİ UYGUN GÖRMÜŞLER SAĞOLSUNLAR!
 
 
Ben de o listedeki birçok arkadaşım gibi son dönemlerde internette karalama kampanyalarına maruz kalmış bir kişiyim. Onlar da kimin ne olduğunu biliyor. Önemli olan yıpratılacak kişinin kim olduğunu seçmek. Beni uygun görmüşler sağolsunlar. 
 
 
20'YE YAKIN DAVA AÇTIK!
 
 
Benimle ve grubumuzla (Star Medya) ilgili iftiralar konusunda Taraf Gazetesi'ne 6 dava açtık. İlk 5'i tazminat, altıncısı ise ceza davası. Bunlardan biri sayın Ethem Sancak'la müşterek açtığımız bir dava. Biliyorsunuz, Ethem bey'le benim, şirketimiz üzerinden son dönemdeki yeni yönetim yapısına yönelik bir takım iftiralarda da bulundular. Bu nedenle Ethem bey'le ortak dava açtık. Aynı zamanda grubumuza yönelik 'troller' şeklindeki iftiraların da aslı yoktur. Aksine, bahsettikleri hesapların mağduruyum. Benim aleyhime de haber yapan, iftiralarda bulunan hesapları sanki buradan biri yönetiyormuş gibi göstermeye çalışıyorlar. Bu iftiraları atanları da tek tek (bulabildiğimiz kadarıyla) eklediğimizde 20'ye yakın dava tarafımızdan açıldı. 
 
 
LİSTEDEKİ DİĞER ARKADAŞLAR DA HAZIRLIKLI OLSUN!
 
 
Bu yaptıkları listedeki (itibar suikasti listesi) arkadaşların başına da şu anda benim başıma gelen şeyler gelebilir. Çok iyi biliyorum ki her türlü itibarsızlaştırıcı unsuru kullanarak yalan,dolan,hakikat bakmaksızın bir saldırı halindeler. Arkadaşlarımızın ve kamuoyunun da buna hazırlıklı olması gerekir. Hiçbir sonuç elde edemezler o ayrı fakat böyle bir evreye geçildiğini hissediyorum ben. Dolayısıyla Murat Kelkitlioğlu'nun yazdıkları çok doğru.