19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Nihat Hatipoğlu'nun programında ağlatan soru!

atv'de yayınlanan ve ilgiyle izlenen Nihat Hatipoğlu'nun sahur programında duygusal anlar yaşandı. Küçük bir çocuğun sorduğu soru konukları ve ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu.

26 Temmuz 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:

Nihat Hatipoğlu'nun sahur programına banaanne ve dedesi ile katılan küçük bir çocuk Hatipoğlu'na, 'Hocam annem beni 2,5 yaşındayken bırakıp gitmiş, bunun günahı nedir?' diye sordu. Hatipoğlu yürek burkan soruya cevap verirken konuklar da gözyaşlarını tutamadı.

Hatipoğlu, çocuğa kiminle kaldığını sordu, ardından şunları söyledi: "Ninenin, dedenin ellerinizden öpüyorum. Allah sizden razı olsun. Ama bir ana evladını 2.5 yaşında bırakmamalı. Benim bildiğim ana bırakmaz. Hiçbir şey... Kocadan ayrılabilirsin, sevmeyebilirsin, kavga edebilirsin, ama çocuğunu nasıl bırakırsın. 2 güzel insan var. Bu çocuğa babalık, analık yapmışlar. Ya olmasalardı, kim bu çocuğu koruyacaktı. Allah muhafaza, bu çocuklar uyuşturucu kullanmazlar mı? Köprü altlarında yaşayan çocuklar hep aile dramını yaşamış çocuklar değil mi?

Delikanlı, o büyük günahtır. Ama sen o günahı, anneciğinin yaptığı yanlışı unut. Senin yanında çok güzel bir deden var, ninen var. Onları hep sev. Ellerini kaldırdığında, "Allah'ım dedeme ve nineme bana yaptıkları iyiliğin karşılığında sen de onlara merhamet et" dedi. Hiç merak etme, seni Allah koruyacak, korumuş zaten. Vesile etmiş. Eli öpülecek iki güzel insanı da Allah ahırette koruyacaktır" diye konuştu.