20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Sevilay Yükselir canlı yayında Emre Uslu'yu kötü yakaladı

5N1K programına konuk olan Sevilay Yükselir Emre Uslu'yu fena sıkıştırdı...

stargazete.com18 Aralık 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Sevilay Yükselir canlı yayında Emre Uslu'yu kötü yakaladı
CNN Türk'te Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5N1K programına konuk olan Sevilay Yükselir hükümete yapılan operasyonun sürpriz olmadığını, uzun süredir üstü kapalı şantajlar yapıldığını, hatta Twitter'dan bazı twitler atıldığını söyledi.

SEVİLAY YÜKSELİR'İ YALANLAYACAKTI, ŞOKE OLDU

Yükselir, konuyla ilgili olarak Emre Uslu ve Mehmet Baransu isimlerinden bahsetti. Programda adı geçen Emre Uslu, Sevilay Yükselir'i yalanlamak için telefonla canlı yayına bağlandı, ancak büyük bir şokla karşılaştı.

YÜKSELİR'E HAKARETLER YAĞDIRDI

Sevilay Yükselir'in "twit attılar" sözünü yalanlamaya çalışan Uslu, sürekli olarak Yükselir'e hakaret ettti. Emre Uslu, Sevilay Yükselir hakkında ısrarla "yalancı" ifadesini kullandı, öyle bir mesaj-twit attın mı sorusuna "tabi ki atmadım" cevabını verdi.

EMRE USLU KÖTÜ YAKALANDI

Uslu'nun bu itirazının ardından Sevilay Yükselir, Uslu'nun attığı twiti gün-ay-yıl-saat-dakika olarak okuyunca Emre Uslu neye uğradığını şaşırdı. Panikleyen Uslu, Sevilay Yükselir'e hakaret etme yolunu seçti.




İşte o diyaloglar...

Aylar önce bu operasyonla ilgili mesajlar attın mı? Bir bildiğin mi vardı?

Elbette atmadım, Sevilay Yükselir her zaman ki gibi yalan söylüyor. Adıma operasyonlar yapıyor. Benim ne Cemaat’le ne başka bir derin yapıyla bir ilgim yok. Bu arkadaşımız sürekli kendisine meslek edinmiş gibi benim adıma iftiralar atıyor.

Yazmadın mı Emre Uslu? Aylar önce bakan çocuklarının isimlerinin yolsuzluk dosyalarında geçmiş olabileceğine dair twit atmadın mı?



Cüneyt bey ben yalancılarla muhatap olmak istemiyorum.

Attın mı atmadın mı? Dümdüz bir soru soruyorum. Attın mı atmadın mı?

Cüneyt bey ben sizinle muhatabım. Bu arkadaşla muhatap olmayacağım.

Sadece bir soru sorayım.

Var işte burada. Yalan söylüyor. Emre Uslu, 12.08.2013’te saat 23.23’te şöyle bir twit atmışsın. Bakan çocuklarının adı yolsuzluklara karışmışsa kim güler kim ağlar?





***