23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Turgay Güler: Ekrem Dumanlı’nın yazıları sinir bozucu

A Haber’de Nihan Günay’ın sunduğu Medya Dünyası programına konuk olan Gazeteci- Yazar Turgay Güler, Zaman Gazetesi Yazarı Ekrem Duman ile ilgili ‘Ekrem Dumanlı’nın tavrı yazıları sinir bozucu. Her bir açıklaması, her bir yazısı gerçekten sinir bozucu. Devirdiği çamlar buradan Pensilvanya’ya yol olur.’ dedi.

2 Eylül 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:

EKREM DUMANLI'NIN YAZILARI SİNİR BOZUCU

Ekrem Dumanlı’nın tavrı yazıları sinir bozucu. Her bir açıklaması, her bir yazısı gerçekten sinir bozucu. Devirdiği çamlar buradan Pensilvanya’ya yol olur.
 
Ekrem Dumanlı, yazısında İncil’de geçen Hz. İsa’ya yapılan işkenceleri anlatarak, kendi okur kitlesine ve camiasına “O zamanlar bir peygambere yapılanın aynısı bugün Fethullah Gülen’e yapılıyor” mesajı vermeye çalışıyor.
 
HİKAYEYİ KUR'AN’A GÖRE DEĞİL, İNCİL’E GÖRE ANLATIYOR
 
Hikayede Hz. İsa’nın başına gelenleri Kur'an’da geçen şeklinde vermeyen Dumanlı, İncil’de geçen şekliyle Hz.İsa’ya bir işkence yapıldığını ve sözde aynı şeylerin bugün Fethullah Gülen’e de yapıldığını söylüyor.
 
HİÇBİR İHANET CEZASIZ KALMAZ
 
Hikayeyi Dumanlı’nın yazdığı haliyle anlatmak Kur'an’a aykırıdır diyen Güler, Dumanlı’nın bu yaptığının çok cahilce olduğunu belirterek, Kur'an’da geçen gerçek hikayeye göre asıl mesaj hiçbir ihanetin cezasız kalmayacağı şeklindedir dedi.