27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Türkiye Kamu-sen'den sağlık jesti!

Türkiye Kamu-Sen ve Groupama Sigorta işbirliği ile “tamamlayıcı grup sağlık sigortası” anlaşması imza töreni Konfederasyonun Genel Merkezinde Genel Başkan İsmail Koncuk, Yönetim Kurulu üyeleri ile Groupama Genel Müdürü Ramazan Ülger Groupama sigorta yöneticilerinin katılımıyla yapıldı.

24 Ekim 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Türkiye Kamu-sen'den sağlık jesti!

KONCUK: ÜYELERİMİZ İÇİN EN İYİSİNİ ARIYORUZ

İmza töreninde bir konuşma yapan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, “Türkiye Kamu-Sen üyelerine yönelik olarak Groupama Sigorta ile tamamlayıcı sağlık sigortası anlaşması imzalamış bulunuyoruz. Üyelerimize sağlıklı bir ömür dilerken bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum. Son yıllarda Hükümetin kamu çalışanlarından muayene ücreti alması tetkiklerden katkı payı alması sebebiyle tamamlayıcı sağlık sigortası kamu çalışanları açısından önemli bir hale gelmiştir. Anlaşma sonucunda Groupama ile anlaşması olan tüm hastanelerden bu tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamına giren tüm Türkiye Kamu-Sen üyeleri ücretsiz olarak ayakta tedavi olabileceklerdir. Operasyon söz konusu olduğunda ise bunu da ücretsiz olarak yaptırabileceklerdir. Bizim yaptığımız anlaşmanın önemli bir tarafı da geçmişten gelen bir hastalık olması halinde de (HMO) dediğimiz bir sistemden üyelerimizin faydalanma imkanı olmasıdır. Yapılan bu anlaşma iki alternatifli bir sözleşmedir. Birincisi olarak, geçmişten gelen hastalığı olmayan üyelerimizin imzalayacağı bir anlaşma söz konusudur, ikinci olarak ise, geçmişten gelen şeker, tansiyon gibi hastalıkları olan üyelerimizin imzalayacağı bir başka alternatif sözleşmemizde bulunmaktadır. Geçmişten gelen hastalığı olanlar için düzenlenen sözleşme sadece Medicana hastanelerini kapsamaktadır. Bu üyelerimiz Türkiye’nin her hangi bir yerindeki Medicana hastanesinden her türlü sağlık hizmetini alabileceklerdir. Geçmişten gelen hastalığı olmayan üyelerimiz ise Groupama’nın anlaşmış olduğu tüm hastanelerden faydalanma imkanına sahip olacaklardır. Elbette sigortacılık son yıllardır son derece önemli bir hale gelmiştir. Her alanda yeni yeni ürünler ortaya konulurken, Groupama’da ülkemizde sigortacılık alanında son derece önemli bir yere sahiptir. Ben bundan sonraki ticari hayatlarında Groupama sigortaya başarılar dilerken, başta Genel Müdürümüz olmak üzere tüm yetkililerine teşekkür ediyorum. İmzaladığımız anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ederken, tüm üyelerimize tekrar uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.

 RAMAZAN ÜLGER: TÜRKİYE KAMU-SEN’LE ÇOK ÖNEMLİ BİR ANLAŞMAYA İMZA ATIYORUZ

Groupama Genel Müdürü Ramazan Ülger ise, “İmza atılan sözleşmenin sonuçlanmasına verdiğiniz destekten dolayı başta Konfederasyon Genel Başkanı sayın İsmail Koncuk olmak üzere tüm Genel Başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizim için önemli bir anlaşmaya imza atmış bulunmaktayız. Bu alanda altyapı ve mevzuatın tamamlanmasının ardından bizde çalışmalarımıza hız vererek tamamlayıcı sağlık sigortası konusunda hedeflerimizi belirledik. Biz Türkiye Kamu-Sen’le yaptığımız bu anlaşmayı çok önemsiyoruz ve çok faydalı olacağına inanıyoruz. Üyelerinin mesleki sıkıntıları yanında sosyal sıkıntılarını da göz ardı etmeyen Türkiye Kamu-Sen bu imza ile çok önemli bir adım atmıştır. Sigorta günümüzde insanların hayatlarının çok önemli bir noktasına yerleşti. Bu işbirliği umud ediyorum ki diğer ürünlerde de kendini gösterecektir. Ben anlaşmamızın her iki tarafa da hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, saygılar sunuyorum” dedi. Konuşmaların ardından Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve Groupama Genel Müdürü Ramazan Ülger hazırlanan anlaşmayı karşılıklı olarak imzaladılar.