26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

AK Parti'den Anadolu seferberliği

AK Parti kurmaylarını çözüm süreci sebebiyle yoğun bir çalışma temposu bekliyor.

21 Ekim 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
AK Parti'den Anadolu seferberliği
Çözüm sürecinin ilk başladığı dönemdeErdoğan'ın akil insanlarla beraber Bakan, Milletvekili ve Belediye Başkanlarına vatandaşa 'Çözüm sürecini anlatın'talimatını Başbakan Davutoğlu yineledi. AK Parti, Anadolu seferberliği ilan etti ve 81 ile giderek yeniden çözüm sürecini yeniden anlatacak.
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu, kritik dönem öncesi parti yöneticilerine “Ülkenin her yanını dolaşın” talimatı verdi.
 
DAVUTOĞLU ŞEHİR ŞEHİR DOLAŞARAK ÇÖZÜM SÜRECİNİ ANLATACAK
 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakanlık döneminde tüm yurdu gezerek çözüm sürecini anlatmış halktan sürece destek istemişti. Başbakan Davutoğlu da tüm Türkiye'yi şehir şehir dolaşarak, vatandaşlarla buluşacak ve çözüm sürecini anlatacak. Beş koldan yapılacak çalışmalarda öncelikle vatandaşa “çözüm süreci bitti” dezenformasyonuna karşı bilgiler verilecek. Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve Partililer de Akiller İnsanlar gibi halka çözüm sürecini anlatacak.
 
2015 seçimlerine yönelik olarak da tüm teşkilat, ev ev dolaşarak AK Parti'nin icraatlarını yüz yüze seçmene aktaracak. Çalışmaların bir kolunu da kongreler oluşturacak. Parti yönetimi kongrelerde mutabık olunan adayın birlik ve beraberlik içinde görev üstlenmesini istiyor. Parti “kardeş belediyecilik” uygulamasıyla Güneydoğudaki  bir belediyenin ihtiyacı, diğerinin imkanlarıyla giderilmeye çalışılacak. Mecliste de hummalı bir çalışma yürütülerek kritik yasalar “fazla mesai” ile kanunlaştırılacak.