20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Başbakan Davutoğlu'ndan CHP'ye Şişli tepkisi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP'li Şişli Belediyesi'nde yaşanan skandallara tepki gösterdi.

20 Aralık 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Başbakan Davutoğlu'ndan CHP'ye Şişli tepkisi

Rize'deki konuşmasında CHP’ye yüklenen Başbakan Davutoğlu, “Dört dakika yönetimde bulunsalar birbirini tehdit ederler. Şişli'yi bile idare edemiyorsunuz” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Rize İl Kongresi’nde konuşma yaptı.

Başbakan Davutoğlu, Şişli Belediyesi'deki istifa üzerinden CHP'ye yüklendi.

Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

Kemal Kılıçdaroğlu, bütçe konuşmalarında o dar aklıyla, Sayın Cumhurbaşkanı ve benim arama görüş ayrılığı, fitne sokmaya çalıştı. Bizim Sayın Cumhurbaşkanı’yla dava arkadaşlığımız siyasetle başlamadı. Siyasetle bitmez. Ölümle de bitmez. Bu dünya ahiret kardeşlik davasıdır.

Gitsinler kendi evlerini düzene soksunlar. Düşünün, Şişli'de yaşananlardan sonra 4 dakika bu ülke yönetiminde bulunsalar, birbirlerini tehdit ederler, birbirlerinin koltuklarına göz dikerler, birbirleriyle mücadele etmekten milletin yüzüne bakamazlar. Daha siz Şişli'yi bile idare edemiyorsunuz.
14 Aralık soruşturmasını saptırarak, sanki basına dönük bir operasyon yapılıyormuş gibi bunu dünyaya şikayet edenler ve bu şikayet üzerinden Türkiye'yi dışarda mahkum etmek isteyenler bilsinler ki Türkiye her açıdan özgürlükler ülkesidir, demokratik özgürlüklerin korunduğu bir ülke olmaya devam decektir.