20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Hüseyin Çelik: Bunlar kendi saadetini başkasının felaketinde gören insanlar

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, 'Bizim muhalefetimiz, 'acaba AK Parti'nin ayağı tökezler de buradan bize bir yol çıkar mı' hesabı yapıyor. Bunlar kendi saadetini başkasının felaketinde gören insanlar' dedi.

AA21 Aralık 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Hüseyin Çelik: Bunlar kendi saadetini başkasının felaketinde gören insanlar
Çelik, partisinin Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen merkez ilçe kongresinde AK Parti'nin 9 kez sandıkta galip geldiğini söyledi.
 
Cumhurbaşkanı adaylarını yüzde 52 oyla Çankaya Köşkü'ne taşıdıklarını anımsatan Çelik, şöyle konuştu:
 
"Halk, bizim kara kaş, kara gözümüze aşık olduğu için oy vermedi. Milletin değerleriyle değerlenebilirseniz, değerleriyle alay-mücadele eden değil, o değerleri paylaşan ve yaşayan insanlar olursanız, ihtiyaçlarını, memleketin kaynaklarını iyi kullanarak karşılayabilirseniz, bu insanlar sizi başlarına taç eder. Nitekim bunların örneklerini gördük. Yola çıktığımız günden beri önümüze birçok engel koydular ama dirayetle, samimiyetle, sadakatle, birbirimize sarılarak bütün engelleri birlikte aştık. O zamanki davaların yüzde 99'u kurgu davaları. Biz tecelliye inanırız. Kullar hesap yapar, kulların hesabı vardır ama en büyük hesabın sahibi Allah'tır ve Allah'ın da bir hesabı vardır.
 
Hiçbir kulun hesabı bu hesabın üzerine çıkmaz. Ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır. Biz yeter ki samimi ve dürüst olalım, yeter ki birbirimize sarılalım ve kenetlenelim. Allah'ın izniyle biz birbirimize karşı samimi olduktan sonra hepimizin sahibi Allah'tır ve biz halka ve hakka dayandığımız sürece Allah'ın izniyle sırtımız yere gelmeyecek."