20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Kemal Kılıçdaroğlu'nun acı günü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, kayınvalidesi Fatma Özdağ vefat etti.

AJANSLAR24 Kasım 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Kemal Kılıçdaroğlu'nun acı günü!
Kocaeli'nin Derince İlçesi'nde oturan ve bir süredir Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Fatma Özdağ dün gece yaşamını yitirdi. Fatma Özdağ'ın cenazesinin, bugün Derince'deki Çenedağ İmam Hüseyin Cemevi'nde yapılacak törenin ardından Tunceli'ye götürülerek toprağa verilecek. 
 
SELVİ KILIÇDAROĞLU'NUN ANNE ACISI
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İzmit'te tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren annesi 87 yaşındaki Fatma Özdağ için "Üzüntüm çok büyük. Annemin acısı yüreğimi yakıyor" dedi.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun, İzmit'te oturan kalp ve tansiyon hastası annesi Fatma Özdağ, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı. Selvi Kılıçdaroğlu, kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine, "Üzüntüm çok büyük. Annemin acısı yüreğimi yakıyor" dedi. Annesi Özdağ'ın cenazesini, memleketleri Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde defnetmek için yola çıkmaya hazırlandıklarını belirten Selvi Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: "Annem kalp ve tansiyon hastasıydı. Son bir yıldır hastalığı daha da arttı. İzmit'te yaşıyordu. Bir aydır durumu iyice ağırlaşmıştı. Acı haberi aldık. Yola çıkıyoruz. Annemi isteği üzerine Nazımiye'de toprağa vereceğiz. Acım çok büyük. Üzüntüm çok derin."
 
CENAZE TUNCELİ'YE UĞURLANDI
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vefat eden kayınvalidesi Fatma Özdağ için Kocaeli’nin Derince ilçesindeki bir cemevinde tören düzenlendi.  
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören ve vefat eden kayınvalidesi Fatma Özdağ için Derince Çenedağ İmam Hüseyin Cemevi'nde tören düzenlendi. Törene Kemal Kıçdaroğlu’nun eşi ve Özdağ’ın kızı olan Selvi Kılıçdaroğlu, kardeşleri Cemile Özdemir, Türkan Yakar, oğulları Ender, Hüseyin ve Celal Özdağ, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Kocaeli Milletvekilleri Hurşit Güneş, Mehmet Hilal Kaplan, Haydar Akar, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, CHP il teşkilatı yönetimi ve üyeleri, Özdağ’ın yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Cemevinde düzenlenen törende Selvi Kılıçdaroğlu ve kardeşleri taziyeleri kabul etti. Taziyelerin ardından Çenedağ İmam Hüseyin Cemevi önüne getirilen Fatma Özdağ’ın cenazesi, burada kılınan cenaze namazının ardından araçla Sabiha Gökçen Havaalanı’na götürülmek üzere yola çıktı. Özdağ’ın cenazesi Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan uçakla memleketi Tunceli’ye gönderilecek.