23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Kemal Kılıçdaroğlu ve Amberin Zaman seçmeni aşağıladı

CNN Türk canlı yayınına konuk olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve gazeteci Amberin Zaman, Türkiye'deki seçmeni aşağılayıcı ifadeler kullandılar.

5 Ağustos 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Kemal Kılıçdaroğlu ve Amberin Zaman seçmeni aşağıladı
CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu "Ne Oluyor?" adlı programa konuk olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti'ye oy veren seçmenler için "yüzde 25-30'luk bir kitle hiçbir sorgulama yapmıyor" dedi. Türkiye'de "ahlak erozyonu" olduğunu iddia eden Kılıçdaroğlu, ahlaksızlık suçlamasında bulundu.
 
AMBERİN ZAMAN: MÜSLÜMAN ÜLKEDEN NE BEKLENİR?
 
Bunun üzerine  Taraf Gazetesi yazarı Amberin Zaman, "Müslüman bir ülkeden bunun tersini beklemek garip değil mi? Çünkü neticede İslam merkezine bireyi değil cemaati alan bir din. İkincisi Türkiye'deki eğitim düzeyi buna çok müsait değil. Eğitim düzeyini bir kenara koyuyorum, eğitim sisteminin kendisi de bireyin bir şeyleri sorgulama kültürünün tam tersine propagandaya alışık bir kültür" diyerek seçmeni aşağıladı.
 
KILIÇDAROĞLU "TIPIŞ TIPIŞ VERECEKSİNİZ" DEMİŞTİ
 
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde yaptığı uzlaşı toplantısında tatilcilere seslenerek "Tıpış tıpış gelip oy vereceksiniz" demişti.
 
 
Kılıçdaroğlu'ndan "ahlak erozyonu" suçlaması
 
1
 
2
 
3