20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Paralel yapı her yolu mübah sayıyor!

AK Partili Ahmet Aydın'dan paralel yapı ile ilgili çarpıcı sözler...

18 Aralık 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Paralel yapı her yolu mübah sayıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün’ün sorularını yanıtladı. Ahmet Aydın, paralel yapı operasyonu sonrası "Ben de orada olmak isterdim" diyen Fethullah Gülen'e çağrı yaptı. "Buyursun gelsin buna engel olan yok" diyen Aydın, paralel yapının Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan 50 milyon dolar istediğine ilişkin iddialara da çarpıcı yanıtlar verdi.

‘BUYURSUN GELSİN’

Yol açık olmak istiyorsa buyursunlar gelsinler, bunu bu şekilde ifade edebiliriz. Oturduğun yerde bende bunu yapmak isterdim, şunu yapmak isterdim. Peki bunu engelleyen kimse var mı? Gelmesine mani herhangi bir şey var mı? Bu davet daha önce birçok kere hem Sayın  Cumhurbaşkanımız, hem Sayın Başbakanımız tarafından bu davet yapıldı. Gelsin kendi ülkesine yerlerinde olmak istiyorsa, gelsin burada açık açık neyse, herkesin de hesabı görülsün. Sonuçta yargı süreci buna karar verecek,  yargı süreci içerisinde bütün bu işlemler yapıldıktan sonra ya aklanırlar, ya da mahkum olurlar. Hem yerlerinde olmak isterdim, hem de yerimde rahat rahat oturayım ben bir takım dizaynların içerisinde, uzaktan bu işi kontrol altında tutmaya çalışayım anlayışı birbirine tezat anlayış, ters anlayış.

‘AMACA ULAŞMADA HER ARACI  MÜBAH SAYAN BİR PARALEL YAPI VAR’

Olabilir mi? Böyle bir yapı ki, bu yapıdan çok şey beklemek mümkündür. Bu yapı öyle bir noktaya geldi ki bu paralel yapı, Hazreti Peygamberimizi bile kamyona oturtacak kadar, böyle bir seviyeye, böyle bir aciziyetin içine düştüler. Amaca ulaşmada her aracı  mubah sayan bir paralel yapı var. Her amaç onlar için mübahtır, yeter ki amaçlarına ulaşabilsinler.