20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Ülker Sports Arena'ya yıldız yağacak

Türkiye’nin en modern çok amaçlı salonu Ülker Sports Arena; spor, müzik ve gösteri dünyasının yıldızlarını hayranları ile buluşturmaya devam ediyor.

30 Ekim 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Ülker Sports Arena'ya yıldız yağacak

Ekim ayında FIBA Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonası ve Fenerbahçe Ülker- San Antonio Spurs maçı gibi iki dev basketbol etkinlğine ev sahipliği yapan Ülker Sports Arena, Kasım ayında Fenerbahçe Ülker’in lig ve Eurolig maçlarına ek olarak  dünyaca ünlü isimlerin konserleri ve şovlarıyla müzikseverlerin karşısında.

Sarah Brightman– 9 Kasım Pazar, saat 21.00

Ülker Sports Arena’nın Kasım ayındaki ilk konuğu Sarah Brightman. Dünyaca ünlü opera baladlarını, klasik müzik eserlerini kendine özgü bir yorumla sanatseverlerle buluşturan Sarah Brightman;  Phantom of the Opera’’, ‘‘Cats’’, ‘‘Requiem’’ ve ‘‘Aspects of Life’’ gibi müzikal yapımlarda da sahne aldı ve Barselona Olimpiyat Oyunları'nda Jose Carreras ile birlikte seslendirdiği ‘‘Amigos Para Siempre’’ ve ardından -geçtiğimiz Nisan ayında Ülker Sports Arena’da muhteşem bir konser veren- Andrea Bocelli'yle seslendirdiği ‘‘Time To Say Goodbye’’ ile büyük bir ivme yakaladı. Dünyanın en önemli kadın vokallerden biri olan Sarah Brightman’ın konseri 9 Kasım’da Ülker Sports Arena’da.

Demi Lovato- 16 Kasım Pazar, saat 18.00

Kasım ayında Ülker Sports Arena’nın bir diğer önemli konuğu da Demi Lovato. 2013 yılında çıkardığı 4. albümü Demi'de yer alan "Heart Attack" ile iTunes Amerika ve Avrupa'da 16 ülkede 1 numaraya oturarak çok büyük bir başarı yakalayan ve inanılmaz bir rekora imza atan, yaptığı birçok bağışla milyonların kalbinde taht kuran karakteri Demi Lovato 16 Kasım’da Ülker Sports Arena’da hayranları ile buluşuyor.

Troya- 21 Kasım Cuma, saat 21.00

Efsanevi dans topluluğu Anadolu Ateşi'nin dans projesi; düş ile gerçeğin, bilim ile ütopyanın iç içe geçtiği insanlık tarihinin en eski ve en bilindik öykülerinden biri olan Troya; görkemli sahnesi, büyüleyici kostümleri ile ikinci defa Ülker Sports Arena’da sahneleniyor. Görkemli Troya gösterisi 21 Kasım’da Ülker Sports Arena’da

André Rieu- 29 Kasım Cumartesi, saat 21.00

Dopdolu geçecek olan Kasım ayının son konserinde,  "Klasik Müziğin Madonna’sı" olarak anılan Andre Rieu sahne alıyor. Dünyanın tüm müzik otoritelerince bu yüzyılın en önemli müzisyenlerinden biri olarak kabul edilen; bugüne kadar dünya müzik listelerinde 30 kez liste birinciliği, 355 Platin Albüm ödülü, 35 milyon DVD satışı, 2012 dünyanın en çok satan erkek sanatçısı, 2009-2011 Yılın Tur Sanatçısı-Top 10 gibi başarıları elinde tutan André Rieu, 29 Kasım’da Ülker Sports Arena’da muhteşem bir konserle sevenleri ile buluşacak.