16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Vay Başıma Gelenler filmi galasında izdiham!

19 Aralıkta vizyona girecek olan “Vay Başıma Gelenler 2.5” filminin Ak Merkez’de yapılan galası izdihama neden oldu. Aşırı yoğunluktan dolayı filmin yönetmeni Semra Dündar ile yapımcısı Kemal Öğün ile çok sayıda kişi filmi izleyemedi.

17 Aralık 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Vay Başıma Gelenler filmi galasında izdiham!
Sinema seyircisi ile buluşmak için gün sayan komedi filmi “Vay Başıma Gelenler 2.5” filminin Ak Merkez’de yapılan galası yoğun ilgi gördü. Film, tiyatro ve futbol dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı filmin galasında izdiham çıktı. Çok sayıda davetli filmi izleyemeden geri dönerken filmin yönetmeni ve yapımcısı da salonda yer bulamadı.
Başrollerini Yıldırım Memişoğlu, Bülent Çolak, Metin Zakoğlu, Fatma Toptaş, Dilek Serbest,  Volkan Keskin, Esra Sönmezer, Mustafa Şen ve Çiğdem Tunç’un oynadığı filmde, Yeşilçam da kırmızı noktalı filmler çevirerek hayatını karın tokluğuna kazanan Yıldırım Memişoğlu (Kerim Fenasi) ve yakın arkadaşı Bülent Çolak (Basit)’in başından geçen olaylar anlatılıyor.Komedi dozunun yüksek olduğu filmde yönetmen Semra Dündar, “Sinemaseverleri 90 dakika akıcı ve sıkılmadan bol bol gülecekleri bir film bekliyor” dedi