26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Today's Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş'ten Erdoğan için çirkin sözler

Today's Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, sosyal medyadaki hesabı üzerinden Başbakan Erdoğan'a 'canavar' diyerek sınır tanımayan bir ifade kullandı.

20 Ocak 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Today's Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş'ten Erdoğan için çirkin sözler
Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın Başbakan'a yönelik çirkin "yezid" benzetmesinden sonra bugün de Today's Zaman'ın Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, sosyal medyadaki şahsi hesabı üzerinden Başbakan Erdoğan'a "canavar" diyerek ahlaksızlıkta sınır tanımayan bir ifade kullandı.

İngilizce yayın yapan Today's Zaman'ın Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, Twitter'da "İngilizce ve iPad'le başım cidden dertte... Ne zaman 'Prime Minister' (Başbakan) yazacak olsam iPad 'Prime Monster'a (Baş canavar) dönüştürüyor. Hay Allah, ne yapsam!" şeklinde alaycı ifadeler kullandı.

Keneş, gelen tepkiler üzerine yine Twitter üzerinden bir açıklama yaptı: "Allah akıl fikir versin... Yazdığım mesajın neresinde "Başbakan Erdoğan"ın ismi geçiyor. Dünyadaki tek başbakan Erdoğan mı?"

Cemaat medyasının iki önemli isminden peş peşe gelen ve Başbakan Erdoğan'ı hedef alan çirkin ifadelerin kullanılması bir hayli düşündürücü.