5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Selvi Kılıçdaroğlu, +18 içerikli kaset için ön aldı

Paralel Yapı’nın yayın organına dönüşen Cumhuriyet Gazetesi, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile yapılan röportajı yayınladı.

Haber Merkezi31 Mart 2015 Salı 07:00 - Güncelleme:
Selvi Kılıçdaroğlu, +18 içerikli kaset için ön aldı

Selvi Kılıçdaroğlu, +18’lik kasetlere ön almak için olsa gerek, kasetlere ilişkin soruya “Olabilir. Kadın veya erkek başka birine ilgi duyabilirsiniz evli de olabilirsiniz. Bu konu sadece evli çifti ve ailesini ilgilendirir” diye konuştu. Selvi Kılıçdaroğlu’nun, “Kemal Bey’in böylesi yüz kızartıcı kasetlerle kesinlikle işi olamaz. O eşine sadık, ailesine düşkün bir insandır” şeklinde açıklama yapıp, bu tür iddiaları net bir dille yalanlamak yerine “açıkçası şaşırmadım” şeklinde konuşması servise hazır + 18’lik kasetlere karşı ön alma hamlesi olarak yorumlandı. 

“Çok şaşırmadım açıkçası”

Twitter’da Fuat Avni ismiyle yazan Emre Uslu’nun, CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran ile DM’den yazışmalarına ilişkin haber dizisinde Fuat Avni’nin “Kotilaji” ve “Dusttlast”  adlı iki Paralel Yapı polisiyle 30 Mart Yerel Seçimleri öncesindeki konuşmasında CHP’nin kendilerine neden bu kadar bağlı olduğunu sorgulayan polislere, “Kılıçdaroğlu dahil 45 CHP’linin  +18 içerikli kaseti var” yanıtını 18 Şubat’ta manşetine taşımıştı.