2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Aslıhan Güner: Birçok kişi sayemde iş sahibi oldu

Aslıhan Güner, sosyal medyada rekora yürüyor. Sa-dece instagramda 453 bin kişinin izlediği oyuncu “Paylaşımlarımla birçok genç iş sahibi oldu” dedi.

Nil Özer17 Aralık 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Aslıhan Güner: Birçok kişi sayemde iş sahibi oldu
Bahara Yolculuk adlı filmde fedakar bir anneyi canlandıran Aslıhan Güner, “Sosyal medyada birçok kişiyi iş sahibi yaptım” dedi. Sadece Instagram’da 500 bine yakın takipçisi bulunan Güner, “Sosyal medyayı çok sık kullanıyorum ve takip ediyorum. Ben faydalı olarak kullanan kişilerdenim. Beni sevenler takip edenlerle çok paylaşıyoruz. Onların gönderdikleri her şeyi muhakkak çevremle paylaşıyorum. O beğeniyor, bu beğeniyor derken çoğalıyor. Bu sosyal medyadaki desteğimle birçok takipçim iş sahibi oldu, ticarete atıldı. Ne çok dua aldığımı size anlatamam” diye konuştu. 
 
Yeni merakım...
 
Güner sözlerine şöyle devam etti: Şöhretimi faydalı işlere kullandığım için çok mutluyum. İnsanlara ömrümün sonuna kadar, gücüm yettiğince yardım etmek istiyorum. Instagram’da paylaştığım sofra fotoğraflarım da tamamen yeni zevkim ve merakım. Çok seviyorum eşime ve yakınlarıma böyle güzel şeyler hazırlamak. Pozitif bir insanım. Allah inancım tam, çok şükrediyorum her şey için.”