19 Mayıs 2024 Pazar / 12 Zilkade 1445

Bergüzar Korel ikinci çocuğun müjdesini verdi

‘Cesur Olmak’ kampanyası için konuşan Bergüzar Korel, “Kafama koyduğumu yaparım ama en cesur olduğum an galiba oğlum Ali’yi doğurduğum andı” dedi, ikinci çocuğun müjdesini verdi.

Nil Özer6 Mart 2015 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Bergüzar Korel ikinci çocuğun müjdesini verdi

atv’de yayınlanan ‘Karadayı’ dizisinde ‘Hakime Feride’yi canlandıran Bergüzar Korel, önümüzdeki sezon dizilerde bulunmayacağını, tiyatroya yoğunlaşacağını söyledi.

Pantene’in marka yüzü Bergüzar Korel, önceki gün markanın ‘#CesurOlmak’ kampanyasının tanıtımını Karaköy Ferahfeza adlı mekanda yaptı.

2. çocuğun zamanı geldi

Lansmanda basın karşısına çıkan Korel, “Karadayı bitiyor, bu sene yeni projeleriniz var mı?” sorusunu şöyle cevaplandırdı:

“İlk önce bir süre dinlenmek istiyorum. Dizi yapmayacağım, sinema projeleri var, onları değerlendireceğim. Umarım yeni sezonda artık tiyatro sahnesinde olacağım.”  ‘Cesur Olmak’ kampanyasına da değinen Korel, şunları söyledi... “Benim en cesur olduğum an galiba oğlum Ali’yi doğurduğum andı. Genelde hayatta cesaretliyim kafama koyduğumu yaparım. Tamamen duygularımla hareket ederim. Cesur olduğumu düşünüyorum. İkinci çocuk için  cesaret değil karar vermek ve artık yapmak gerekiyor. Çok yoğunuz bakalım artık.”

HİÇBİR TACİZ GİZLENMEMELİ!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili düşüncelerini de açıklayan Bergüzar Korel, “Ülkemizde sadece kadınlara değil çocuklara da şiddet ve taciz var. Bunu yaşayanlar susmamalı susturulmamalı” diye konuştu.