19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

'Dedemin Fişi' İzmir'i güldür güldür salladı

Malatyalı Çirci Ailesi'nin komedi dolu miras serüvenini konu alan ve 22 Ocak'ta vizyona giren, BKM Film'in yapımcılığını üstlendiği 'Dedemin Fişi' filmi İzmir Galası yapıldı.

İHA24 Ocak 2016 Pazar 07:00 - Güncelleme:
'Dedemin Fişi' İzmir'i güldür güldür salladı

Dedemin Fişi film ekibinin seyircili özel gösterim organizasyonunun üçüncü durağı İzmir oldu. İzmir Gaziemir Optimum Cinemaximum'da yapılan özel gösterime filmin oyuncuları Onur Buldu, Alper Kul, Erdem Yener, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, İrem Sak, Özge Borak, Doğa Rutkay, Uğur Bilgin, Özgün Aydın, Aziz Aslan, Ayşegül Akdemir, Burak Topaloğlu, Özlem Tokaslan ve filmin yönetmeni Meltem Bozoflu katıldı.

YOĞUN İLGİDEN SEANSLAR GEÇ BAŞLADI

İzmirli sinemaseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan 'Dedemin Fişi' oyuncuları film gösterimi  öncesinde AVM Meydan'da seyircilerle buluşup sorularını yanıtladı. Hayranlarıyla fotoğraf çektiren oyuncular ardından filmi sinemaseverlerle aynı salonda izledi. Ancak yaşanan yoğun ilgi nedeniyle seanslar yarım saat geç başladı.

"HEM GÜLECEKLER HEM DE AĞLAYACAKLAR"

Yoğun ilgiden memnuniyetlerini dile getiren oyuncular İzmir seyircisine teşekkür etti. Oyunculardan Erdem Yener, "Bugüne dek insanlar bizi reytinglerde üst sıralara taşıdılar. Aynı komedi anlayışını bu kez de beyaz perdeye taşıdık" derken, Alper Kul da keyifli bir aile komedisi olduğunu, izleyicilerin hem gülüp hem ağlayabileceklerini ve duygusal anların da filmde olduğunu belirtti.

"HERKES ÇOLUĞUNU ÇOCUĞUNU ALIP GELEBİLİR"

Doğa Rutkay, ailelerin çocuklarını da çekinmeden getirebilecekleri bir film çektiklerini belirterek, "Biz çocuk izleyici kitlesi olan bir ekip olduğumuz için bu filmde de buna özen gösterdik. Herkes çoluğunu çocuğunu alıp gelebilir. Televizyonda onları mesut edebildeysek bir tutam bile olsa umarım filmimizde aynı etkiyi onlara hissettirebiliriz. O zaman başarılı olduğumuzu hissedeceğiz" diye konuştu.

Başarılı oyuncu İrem Sak filme kefil olduğunu söylerken, Özge Borak da aile gibi olmuş bir ekipten komedi filmi çıktığını ve filmi çektikleri sırada olan enerjilerinin tüm seyirciye geçmesi temennisinde bulundu.

'Dedemin Fişi' oyuncuları İzmit ve Almanya'nın ardından Adanalı sinemaseverlerle buluşacak.