7 Mayıs 2024 Salı / 29 Sevval 1445

Günay Yalılar, Lidya Grup İzmir Satış Müdürü oldu

İstikrarlı büyümesini güçlü İK politikasıyla destekleyen Lidya Grup, İzmir Bölge Satış Müdürlüğü görevine Günay Yalılar’ı atadı. Servis müdürü olarak görev yapan Yalılar, sahip olduğu teknik bilgi birikimini sahada kurumsal başarıya dönüştürecek.

İZMİR/STAR18 Nisan 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Günay Yalılar, Lidya Grup İzmir Satış Müdürü oldu
Dört şirketi ile beş bölgede, dokuz bayisi ile de Türkiye genelinde doküman çözümleri hizmeti sunan Lidya Grup, Antaly’daki transferinden sonra İzmir Bölge için de yeni bir atama gerçekleştirdi. Xerox ve Epson distribütörü olan Lidya Grup, dağıtım ağının etkin yönetilmesi için organizasyon yapısını da güçlendiriyor. İzmir Bölge Servis Müdürü Günay Yalılar’ı İzmir Bölge Satış Müdürü olarak atayan Lidya Grup, teknik personelinin sahada katma değer üreteceğine inanıyor.

“İzmir Bölge bizim için çok önemli ”
Servis kökenli bir yöneticilik deneyimine sahip olmanın avantajlarını yaşayan Günay Yalılar, “Servis deneyimi; problem karşısında çözüm pratikliği ve yüksek enerjiyi beraberinde getiriyor. Bundan sonra sahip olduğumuz değerleri, ekibimle Ege Bölgesi’ndeki hedefleri büyütmek için kullanacağız. Bölge’deki Lidya Grup hakimiyetini genişletecek, özellikle Denizli, Muğla, Uşak, Aydın, Manisa illerine ağırlık vereceğiz. Finansal gücümüz, geniş organizasyon yapımız ve nitelikli kadromuzla Ege Bölgesi’ndeki büyüme hedeflerimizi kurumsal bir anlayışla sürekli hale getireceğiz. İzmir Bölge bizim için çok önemli” dedi.

Günay Yalılar Kimdir?

Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Günay Yalılar 2002-2005 yıllarında EPSON Ege Bölge Müdürlüğü NTS görevinde bulundu. 2005 yılında Lidya Grup bünyesinde göreve başlayan Yalılar, 2005-2014 yılları arasında XEROX Bölge Servis Müdürü olarak görev yaptı. Yalılar, Nisan 2014’te Lidya Grup bünyesinde İzmir Satış Müdürlüğü görevine atandı.