28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Kızıl Elma final bölümüyle veda ediyor

TRT 1’de yayınlanan Kızıl Elma 28. bölümüyle ekranda olacak. Yayınlanacak olan son bölümü final bölümü olacak.

23 Ekim 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Kızıl Elma final bölümüyle veda ediyor
TRT 1’de yayınlanan Kızıl Elma 28. bölümüyle ekrana geliyor. Son bölümü ile ekrana taşınan dizi final bölümüyle sevenlerine veda ediyor. İzleyicilerin karşısına son kez saat 19:55’te gelecek.
 
TRT 1'de ekrana gelen Türkiye'nin kendi hikayesini ilk kez bir "Türk Ajan Dizisi"yle ekrana taşıyan Kızıl Elma 28. bölümüyle final yapıyor. Her bölümüyle izleyenleri adeta koltuklarına çivileyen dizi bu bölümüyle son kez izleyenlerin karşısına çıkacak. Arman ve Reşit Türkiye'yi köşeye sıkıştıracak planlarının son aşamasına gelir ancak işler umdukları gitmez. Bunun yanı sıra Süleyman Hekimoğlu ise kendisine sakladığı emaneti Kızıl Elma final bölümünde gün ışığına çıkarmaktadır. Bu akşam son kez izleyenlerinin karşısına çıkacak dizi yine aksiyon dolu sahneleriyle heyecan dolu bir akşam yaşatacak. Bu akşam 19.55'te ekrana gelecek Kızıl Elma final bölümü aşağıda yer alan bağlantılardan yüksek görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz. Öte yandan Kızıl Elma 28. bölüm fragmanı ve özeti de aşağıda yer almaktadır.
 
Kızıl Elma Final Bölümü Özeti:
 
Arman ve Reşit, uyguladıkları planın son aşamasına gelmişlerdir. Kızıl Elma final bölümünde Türkiye’yi köşeye sıkıştıracak hamlenin başarıya ulaşmasına çok az kalmıştır. Arman, işini tamamladıktan sonra koparacağı gürültü için bile altyapı çalışmalarını halletmiş ve neticeyi beklemektedir; fakat işler Arman’ın umduğu gibi kolay olmayacaktır. Türkiye’yi kapana kıstırmak için kurgulanan tuzağı uzun süredir takip eden MİT Antiterör Birimi; Arman’ın tüm hesaplarını ters yüz etmek için harekete geçecektir. Arman’ın uluslararası ortaklarla birlikte çizmeye çalıştığı, Radikal İslâm’a destek veren Türkiye tablosunu bozmak, Kızıl Elma 28. bölümde Murad Altay ve silah arkadaşlarına düşmektedir. Diğer taraftan Süleyman Hekimoğlu, uzun yıllardır kendine sakladığı emaneti günışığına çıkarma kararı almıştır. Vaktin tamam olduğuna kanaat getiren Hekimoğlu’nun ortaya çıkaracağını hakikatler, tüm ülkede dengeleri değiştirecek kadar sarsıcıdır. Fakat Türkiye’nin arka sokaklarına ait bu gizli gerçeklerin üzerine serpilmiş ölü toprağını temizlemek basit değildir. Kızıl Elma yeni bölümde Azra ise Murad’a yaklaşmaya devam etmekte ve Murad’a ulaşmasına engel olan şeyleri aşmak istemektedir. İnandığı değerler ve yükümlü olduğu vazifeyle uğraşmakta olan Murad ise bu sırada Azra’dan uzak durmaktadır. Bu sırada Murad; farkında olmadan, Azra’nın da bir şekilde düğümlü olduğu Arman’ın kukla iplerini parçalamaya çok yaklaşmıştır. Kızıl Elma final bölümden Azra ve Murad, hakiki anlamda ilk defa birbirlerine bu kadar yakın ve bu kadar uzaktırlar...