2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Kurtlar Vadisi Pusu 235. yeni bölümü bugün yayınlanacak!

Geçen hafta ekrana gelmeyen Kurtlar Vadisi Pusu 235. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi bugün ekrana gelmesiyle Kanal D'de izlenebilecek.

30 Ekim 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu hayranları 235. bölüm fragmanının heyecanını yaşıyor. Geçtiğimiz hafta perşembe günü Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi karşılaşması olması nedeniyle Kanal D yeni bölümü yayınlamamıştı.

Vadi seyircisi, bugünden itibaren ise, 235. bölüm fragmanını yeniden beklemeye koyuldu. Dizinin yapımcısı Pana Film geleneksel olarak yeni bölüm fragmanlarını pazar ya da pazartesi günleri yayınlar, bazen hafta ortasında, yani çarşamba günleri ikinci bir fragman gelirdi. 

Polat’ın üzerine kara bulutlar çöküyor
 
Her hafta milyonların ekran başına kilitleyen fenomen dizi “Kurtlar Vadisi Pusu”, yeni bölümünde de aksiyona ara vermeden devam ediyor.
 
Ömer Baba’nın ölümüyle sarsılan Polat, dostlarının desteğiyle acısını hafifletmeye çalışır. Polat’ın cenaze sırasında öğrendiği gelişme pek çok soruyu da beraberinde getirir. Zehirlerini gençlere saçmaya çalışan Baltazar ve çetesinin karşısına Tilki Andrei çıkar. Tilki’nin payını kimseye kaptırmaya niyeti yoktur. Akif yarım bıraktığı işi bitirmek için bir plan yapıp harekete geçer fakat, sonucu tahmin ettiğinden ağır olur.
 
Cahit, akıl oyunlarına ara vererek Üstad’a itirafta bulunur. Ne yazık ki Üstad, duyduklarına şaşırmaya bile fırsat bulamaz. Yasin ve SİS ekibi, intikam için harekete geçer. Kurtarma operasyonu nasıl sonuçlanacaktır? Düştükleri pusudan çıkabilecekler midir? Polat Alemdar aradığı ismi bulmaya yaklaşmışken üzerine kara bulutlar çöker. Üstelik bu kez yağmura hazırlıksız yakalanmıştır.  
 
 
Her hafta milyonların ekran başına kilitleyen fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu, yeni bölümünde de aksiyona ara vermeden devam ediyor.
 
Polat Alemdar, çizdiği yol haritasında ne pahasına olursa olsun devam etmekte kararlıdır. Fakat bu kez rakipleri kıskacı git gide daraltmaktadır. Merkez üssüne yapılan saldırının yankıları dinmeden tüm dünyaya servis edilen haberler, Polat ve ekibini zor durumda bırakır. Cahit, bir yandan planlarını gerçekleştirmek için çabalarken diğer yandan Safiye ile ilgili önemli bir sürprizle karşı karşıya gelir. Korkusuz bir Kosovalı askere sahip olduklarını düşünen Şedid’e karşı Akif kimliğini gizli tutabilecek midir? Zehirle mücadele eden Pusat’ın planı, kimin ölümüne sebep olacaktır? Tilki Andrei nasıl bir aksiyonun içinde yer alacak? 
 
Yayın Tarihi : 30 Ekim Perşembe/2014
Yayın Saati  : 20.00

235. BÖLÜM FRAGMANI: 

VADİ'DE YAPRAK DÖKÜMÜ:

KARA DİZİYE BÖYLE VEDA ETMİŞTİ: 

ÖMER BABA DİZİYE BÖYLE VEDA ETMİŞTİ: 

ABDÜLHEY'İN CENAZE SAHNESİ: 

POLAT'IN MEMATİ'YE VEDASI: