18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Mehmet Günsür yeni imajıyla şaşırttı!

Çağan Irmak’ın, merakla beklenen yeni filmi “Unutursam Fısılda”da Tarık karakterini canlandıran Mehmet Günsür imajını değiştirdi.

18 Temmuz 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Mehmet Günsür yeni imajıyla şaşırttı!

Yapımcılığını Taff Pictures’ın yaptığı, hikayesini ve senaryosunu Çağan Irmak’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini yine Çağan Irmak'ın üstlendiği “Unutursam Fısılda” filminin çekimleri devam ediyor. Filmde Tarık rolünü canlandıracak olan başarılı oyuncu Birgi’de yapılan çekimlere katılmak üzere İzmir’e gitti.

Ayperi'nin hayal arkadaşı

Kaymakam olan babasının tayin edilmesi üzerine ailesiyle birlikte şehirden kasabaya gelen Tarık, sıkışıp kaldığı bu kasabada hayallerini gerçekleştireceği kişiyle, Ayperi ile tanışır.

Erkek çocuklarıyla sokakta futbol oynarken kadınlığını ve müziğe olan sevdasını keşfetmesine, artık topun değil de hayallerinin peşinde koşmasına yardımcı olacak, gitar çalan o şehirli çocuk Tarık’ı görmesi Ayperi’nin de tüm hayatı değiştirir.

Tarık ve Ayperi, hayallerine ulaşmak için kasabadan İstanbul'a gitmeye karar verirler.

Müzik aşkının bir araya getirdiği ikiliye çıktıkları şöhret yolculuğunda sadece Tarık’ın gitarı eşlik eder.  

Tarık için yeni imaj

Unutursam Fısılda filminde, Tarık'ı canlandıran Mehmet Günsür, yeni karakteri için imajını da yeniledi. Saç şeklini değiştiren Günsür, döneme ait kıyafetleriyle de dikkat çekti..

Birbirlerine aşık olan iki gencin her şeyi geride bırakarak, müziğin, aşkın ve hayallerinin peşinde verdikleri mücadeleyi konu alan filmin kadrosunda Hümeyra, Mehmet Günsür,  Farah Zeynep Abdullah, Kerem Bürsin ve Işıl Yücesoy gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.