29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Restoranda ‘Ne vereyim abime?’ devri tegtab ile bitiyor

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın, Türk garsonların sipariş alma süreçlerini mizahi bir dille anlattığı “Ne vereyim abime?” halleri, geliştirilen dijital menü uygulamasıyla artık sona erecek.

27 Nisan 2015 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Restoranda ‘Ne vereyim abime?’ devri tegtab ile bitiyor

Tegmos AŞ’nin, Samsung’un çözüm ortaklığında geliştirdiği internet tabanlı ‘TegTab’ platformu, kullanıcılarına yemek siparişi verme, garson çağırma, hesap isteme, kalori bilgisi gibi birçok içerik sunacak.

İnteraktif sistem

Tegmos AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mansur Özdoğan, TegTab’ın tamamen Türk mühendislerce geliştirilen çok kapsamlı faydalar sağlayan ve  geliştirilen bir interaktif platform olduğunu söyledi. Platformun Samsung’un çözüm ortaklığında ve internet tabanlı olarak hayata geçirildiğini belirten Özdoğan, şu bilgileri verdi:

“İşletmelerden hiç bir ücret almadan tüm yatırımı tamamen Tegmos AŞ olarak biz üstleniyoruz.  Bu sayede işletmeleri öncelikle menü baskı maliyetlerinden kurtarıp, anlık olarak fiyat ve görsel değiştirme imkanına kavuşturuyoruz. Kullanıcılara ise yemek yerken keyifli zaman geçirebilmelerini sağlayacak Web ortamında bulunmayan onlarca özel uygulama ve avantaj sunuyor. Bunların yanında, TegTab kurulu olduğu işletmelere, reklam ve sponsorluk alanlarından gelir ortaklığı modeliyle kazanç elde etme olanağı da veriyor.”