27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Kutluğ Ataman: Sıfırdan oyuncular çıkardım

Yeni filmi ‘Kuzu’nun Beyoğlu’nda düzenlenen basın gösteriminde konuşan Kutluğ Ataman, “Filmde çocuk oyuncuların inandırıcılıklarından korkuyordum ama bütün filmlerimde olduğu gibi sıfırdan oyuncular ortaya çıkardım” dedi.

AA29 Haziran 2015 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Kutluğ Ataman: Sıfırdan oyuncular çıkardım

Yönetmen Kutluğ Ataman’ın yeni filmi ‘Kuzu’nun basın gösterimi, önceki gün Beyoğlu CineMajestik’te yapıldı. Filmi memleketi Erzincan’da çektiğini belirten Ataman, bir itirafta bulundu. Ünlü yönetmen, çocuk oyuncuların oyunculukları ve inandırıcıklarından çok korktuğunu ancak hepsinin de filmde çok güzel oynadığını ifade etti. Kutluğ Ataman, “Bir Anadolu filmi yapmak istedim. Her şeyden önce eğlenceli olsun istedim ve galiba bunu başardık. Çocuk oyuncuların oyunculukları ve inandırıcılıklarından çok korkuyordum. Bunları başarmış olmak beni çok mutlu ediyor” diye konuştu.

Vildan Atasever de var

Ataman, şöyle devam etti: Bütün filmlerimde sıfırdan oyuncular ortaya çıkardım ve onların çok güzel kariyerleri oldu. Bundan önceki filmimde Vildan Atasever var. Erzincan’da bunu yaptım ve iki oyuncu kazandırdım.” Başrollerini Nesrin Cavadzade, Cahit Gök, Mert Taştan ve Sıla Lara Cantürk’ün paylaştığı ‘Kuzu’, yoksul bir annenin oğluna sünnet düğünü yapma çabasını mizahi bir dille anlatıyor.