19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Sihirli film için buluştular

'Büyücülük ve Sihirbazlık Okulunda Bir Türk' isimli filmin galası yapıldı. Galaya filmin başrol oyuncularından Selen Seyven'in katılmaması dikkat çekti.

22 Mayıs 2015 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Sihirli film için buluştular
Sosyal paylaşım sitesi Vine'da 'Büyücülük ve Sihirbazlık Okulunda Bir Türk' konulu yedi videosuyla 20 milyonun üzerinde kişi tarafından izlenen Vine fenomeni Barbaros Dikmen'in başrolde yer aldığı 'Sihirbazlık Okulunda Bir Türk' filminin galası önceki gün Kanyon'da yapıldı. Galaya filmin oyuncularından Selen Seyven'in katılmaması dikkat çekti. Senaryosunu Erdi Dikmen ve Sercan Ateş'in birlikte yazdığı film, 'Bir Türk, büyücülük okuluna kabul edilirse neler olur?' fikrinden yola çıkıyor. Filmde Barbaros Dikmen'in canlandırdığı 'Mehmet' karakterinin, mazbut bir aile hayatı yaşarken, büyücülük okuluna kabul edilmesiyle birlikte başından geçen olaylar anlatılıyor. 'Sihirbazlık Okulunda Bir Türk'te Selen Seyven, Levent Aykul, Ayçe Abana, Ebru Karanfilci ve Sadi Celil Cengiz'le birlikte Vine fenomenleri Halil Söyletmez ve Uğurcan Akgül de konuk oyuncu olarak rol alıyor. 
 
KENDİ FİLMİNİ ÇEKMEK İSTİYOR
Galaya katılan filmin konuk oyuncusu Burak Kut, kuş desenli gömleğiyle dikkat çekti. Sözlerine moda programlarının fenomeni olan 'Kuş öldü beybi' cümlesi ile başlayan şarkıcı "Uzun yıllar birçok kıyafet giydik. Bu günde bunu kombin yaptım" dedi. Kut, kendi filmini çekmek istediğini de söyledi.